מיני מיני סופגניות בריוש עם מילוי זוקיני

מתכון של השף מוריס מונייה ממותג מונייר שמתמחה במגשי אירוח בסגנון פינגר פוד צרפתי ומציע השנה מגשי אירוח של סופגניות מיני מיני מלוחות מבצק בריוש בשלושה מילויים שונים. את המתכון למיני מיני סופגניות בריוש עם מילוי זוקיני הוא פיתח בשיתוף פעולה עם השף קונדיטור ערן שוורצברד

מסדרים שלוש פרוסות זוקיני ירוק-צהוב-ירוק על הסופגנייה ומוסיפים עלה מיני בזיליקום. צילום דניאל לילה
מסדרים שלוש פרוסות זוקיני ירוק-צהוב-ירוק על הסופגנייה ומוסיפים עלה מיני בזיליקום. צילום דניאל לילה

חומרים לבצק עבור 30 מיני מיני סופגניות

500 ג' קמח (שטיבל 2)

25 ג' שמרים

80 ג' סוכר

140 מ"ל חלב

200 ג' ביצים (4 יחידות M)

8 ג' מלח

גרידה מרבע תפוז

½ שקית סוכר וניל

80 ג' חמאה

אופציה

1 כף ברנדי

צילום דניאל לילה
צילום דניאל לילה

אופן הכנת הבצק

בקערת מיקסר מניחים את השמרים, סוכר וחלב.

מערבבים עם מטרפה ידנית.

מוסיפים את הקמח, גרידת התפוז, סוכר וניל וביצים.

לשים בעזרת וו לישה למשך 5 דקות במהירות בינונית.

מוסיפים חמאה ומלח.

לשים עוד 5 דקות.

מניחים את הבצק בקערה עד הכפלת הנפח (30 דקות עד שעה – תלוי בטמפרטורה בחדר).

מחלקים למנות של 35 גרם ליחידה.

מכדררים לכדורים ומניחים על תבנית משומנת.

מניחים בתנור סגור ולא מחומם להתפחה נוספת עד להכפלת הנפח (30 דקות עד שעה – תלוי בטמפרטורה).

מרתיחים סיר עם שמן עד ל- 165-170 מעלות (רצוי לעבוד עם מד חום).

מטגנים 2-3 דקות לכל צד עד להשחמה.

צילום דניאל לילה
צילום דניאל לילה

חומרים למלית זוקיני

150 ג' גבינת שמנת

150 ג' גבינת פטה 16%

1 שן שום כתושה

200 ג' קוביות קטנות זוקיני

פרוסות זוקיני ירוק וצהוב

15 ג' נענע קצוצה

מלח, פלפל

מיני בזיליקום

אופן הכנת המילוי

צולים את קוביות הזוקיני ופרוסות הזוקיני בתנור בחום 180 מעלות במשך 10-12 דקות.

מערבבים הכל (חוץ מפרוסות הזוקיני ומיני בזיליקום).

מזלפים בעזרת שק זילוף לתוך הסופגניות.

להגשה

מסדרים את פרוסות הזוקיני ירוק-צהוב-ירוק (3 פרוסות) על הסופגנייה.

מוסיפים עלה מיני בזיליקום.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה