רכיבים
250 גרם גבינת שמנת
½ כוס אבקת סוכר
2 כפות קורנפלור
2 ביצים
1 כף תמצית וניל
250 גרם קרם פרש
לציפוי הטופי
195 מ"ל שמנת עם אחוזי שומן גבוהים
87 גרם סוכר
1 כפית קינמון
1 כפית אגוז מוסקט
1 כפית ציפורן
1 כפית ג'ינג'ר
50 גרם חמאה
לתוספת
120 גרם עוגיות לוטוס
אופן ההכנה
מערבבים את מרכיבי עוגת הגבינה במיקסר ידני.
ממלאים בקערות אישיות ומכסים בניילון נצמד.
מחוררים את הניילון הנצמד בסכין.
מאדים בתנור ב-90 מעלות למשך 16 דקות.
לציפוי טופי
מחממים את השמנת הכפולה בסיר.
במחבת ממיסים מחצית מהסוכר על אש נמוכה עד שהופך לקרמל.
מוסיפים את יתרת הסוכר וממיסים שוב.
מוסיפים לקרמל את השמנת החמה תוך ערבוב מתמיד עד קבלת תערובת אחידה.
מבשלים עד שהתערובת מגיעה ל-106 מעלות.
יוצקים לכלי ומניחים להתקרר.
להשלמת העוגה
מערבבים עם החמאה והתבלינים בטמפרטורת החדר עד שנוצר קרם חלק.
מעבירים לשק זילוף.
לאחר הקירור מקשטים את עוגות הגבינה בציפוי הטופי.
מפזרים מעל ביסקוויטים לוטוס מרוסקים.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה





