מיני פבלובות עם שכבת מנגו מוצקה סורבה לימון ופירות טרופיים

חברת הפלגות הנופש נורוויג'ן קרוז ליין (NCL) מציעה חופשה בסגנון Feel Free בה כל נוסע רשאי לבחור מתי איפה ועם מי לאכול. הנה מתכון לקינוח הכולל קריש מנגו, מרנג פריך, פירות טרופיים וסורבה לימון

הניחו מעט פתיתי קוקוס קלויים סביב הקינוח והשלימו עם כף של פירות יער חמוצים או תותים

פבלובה היא בעצם מרנג פריך ואוורירי, שכשמוסיפים לו קרם חמצמץ ופירות טרופיים הוא הופך לקינוח המושלם.

חומרים

15 יחידות של מעטפת מרנג בגדלים שונים – 5 גדולים, 5 בינוניים, 5 קטנים

250 גרם פירות טרופיים טריים – מנגו, פאפאיה, אננס וקוקוס.

230 גרם קרם מנגו (מפורט מטה(

75 גרם סורבה לימון – 20 גרם לכל יחידה

אופן ההכנה

בצלחת הקינוח, הניחו את 3 מיני הפבלובות העגולות.

במרכזה של כל פבלובה פזרו מעט קרם מנגו.

תכסו אותו בקוביות בגודל 1.5 ס"מ של מנגו, פפאיה ואננס.

הוסיפו כופתה של סורבה לימון על גבי המרנג.

הניחו מעט פתיתי קוקוס קלויים סביב הקינוח.

השלימו עם כף של פירות יער חמוצים או תותים.

להכנת המרנג

הקציפו את החלבון במהירות גבוהה עד שיגיע לשיאו הרך.

המשיכו במהירות בינונית, והכניסו את הסוכר לאט לאט.

הניחו לתערובת להתערבב כ- 3 עד 5 דקות או עד שהמרנג יתייצב.

הוסיפו את מיץ הלימון.

הקציפו דקה נוספת עד הטמעה.

הוסיפו את תמצית הווניל.

גרפו את המרנג בעזרת כף מרק על נייר אפייה או נייר עמיד שומן. לחצו על המרנג באמצע ליצירת קן.

אפו ב- 120 מעלות למשך כ- 60 דקות.

כבו את התנור והניחו למרנג להתקרר במשך 120 דקות.

המרנג חייב להיות פריך בבחוץ ורך בפנים כמו מרשמלו.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה