מיני פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס

אופים 20-25 דקות או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות ומגישים מיד. צילום נמרוד סונדרס
מותג מאסטר שף מציע מתכון קל ופשוט להכנה של חטיפי פיצות שהאורחים ייהנו מהם ללא מאמץ של המארחים

רכיבים ל-24 פיצות אישיות

לבצק

420 גרם (3 כוסות) קמח  תופח

2 כפיות שמרים יבשים

240 מ"ל (1 כוס) מים פושרים

2 כפות שמן זית

1 כף סוכר

1 כפית מלח

למלית

1 בקבוק מחית עגבניות כמו של מאסטר שף

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

1 פחית זיתים חרוזית

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות

צילום נמרוד סונדרס
צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מכינים את הבצק

שמים את כל הרכיבים פרט למלח בקערת מיקסר עם וו לישה.

לשים במשך 5 דקות.

מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. מעבירים אותו לקערה משומנת.

מכסים ומתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח.

מכינים את הפיצות

מחממים תנור ל-200 מעלות.

משמנים קלות תבנית שקעים כמו זו המיועדת למאפינס.

מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי כ-0.5 ס"מ.

חותכים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים בגודל של כ- 10 על 10 ס"מ.

מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק – מקפידים להצמיד טוב לתחתית ודפנות.

יוצקים לתוך כל שקע כף מחית עגבניות.

מפזרים מעל את הגבינה ומסיימים עם הזיתים והפלפלים (או כל תוספת אחרת לפי הטעם).

אופים 20-25 דקות או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות.

מגישים מיד.

ניתן לשמור בכלי אטום במקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר