רכיבים ל-24 פיצות אישיות
לבצק
420 גרם (3 כוסות) קמח תופח
2 כפיות שמרים יבשים
240 מ"ל (1 כוס) מים פושרים
2 כפות שמן זית
1 כף סוכר
1 כפית מלח
למלית
1 בקבוק מחית עגבניות כמו של מאסטר שף
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
1 פחית זיתים חרוזית
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
אופן ההכנה
מכינים את הבצק
שמים את כל הרכיבים פרט למלח בקערת מיקסר עם וו לישה.
לשים במשך 5 דקות.
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. מעבירים אותו לקערה משומנת.
מכסים ומתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח.
מכינים את הפיצות
מחממים תנור ל-200 מעלות.
משמנים קלות תבנית שקעים כמו זו המיועדת למאפינס.
מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי כ-0.5 ס"מ.
חותכים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים בגודל של כ- 10 על 10 ס"מ.
מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק – מקפידים להצמיד טוב לתחתית ודפנות.
יוצקים לתוך כל שקע כף מחית עגבניות.
מפזרים מעל את הגבינה ומסיימים עם הזיתים והפלפלים (או כל תוספת אחרת לפי הטעם).
אופים 20-25 דקות או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות.
מגישים מיד.
ניתן לשמור בכלי אטום במקרר.