מיני פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס

מותג מאסטר שף מציע מתכון קל ופשוט להכנה של חטיפי פיצות שהאורחים ייהנו מהם ללא מאמץ של המארחים

אופים 20-25 דקות או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות ומגישים מיד. צילום נמרוד סונדרס
אופים 20-25 דקות או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות ומגישים מיד. צילום נמרוד סונדרס

רכיבים ל-24 פיצות אישיות

לבצק

420 גרם (3 כוסות) קמח  תופח

2 כפיות שמרים יבשים

240 מ"ל (1 כוס) מים פושרים

2 כפות שמן זית

1 כף סוכר

1 כפית מלח

למלית

1 בקבוק מחית עגבניות כמו של מאסטר שף

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

1 פחית זיתים חרוזית

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות

צילום נמרוד סונדרס
צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מכינים את הבצק

שמים את כל הרכיבים פרט למלח בקערת מיקסר עם וו לישה.

לשים במשך 5 דקות.

מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. מעבירים אותו לקערה משומנת.

מכסים ומתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח.

מכינים את הפיצות

מחממים תנור ל-200 מעלות.

משמנים קלות תבנית שקעים כמו זו המיועדת למאפינס.

מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי כ-0.5 ס"מ.

חותכים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים בגודל של כ- 10 על 10 ס"מ.

מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק – מקפידים להצמיד טוב לתחתית ודפנות.

יוצקים לתוך כל שקע כף מחית עגבניות.

מפזרים מעל את הגבינה ומסיימים עם הזיתים והפלפלים (או כל תוספת אחרת לפי הטעם).

אופים 20-25 דקות או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות.

מגישים מיד.

ניתן לשמור בכלי אטום במקרר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה