חומרים לכ-20 יחידות:
3 כוסות גרעיני תירס מוקפאים סנפרוסט
150 גרם גבינת פטה כבשים 16% של תנובה, מגוררת
150 גרם גבינת גלעד קצ'קבל של תנובה, מגוררת
3 ביצים
1/2 1 כוסות קמח
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מבשלים את התירס לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והקמח.
מוסיפים את התירס והתבלינים ומערבבים.
מחממים מחבת עם מעט שמן.
בעזרת כף יוצקים תלוליות של פנקייקס למחבת.
מטגנים כדקה מכל צד, ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
לגיוון:
ניתן להגיש עם יוגורט או שמנת חמוצה.
צילום כפיר חרבי