מיני קונוסים במילוי שמנת

מרכיבים:400 גר' בצק עלים.1 ביצה טרופה.250 גר' שמנת להקצפה 35%.חצי כוס אבקת סוכר.6 קונוסים לאפיה.אופן ההכנה: להפשיר את הבצק בטמפרטורת החדר. לחתוך את הבצק לפסים שווים של שלושה ס"מ רוחב.לגלגל אותם על הקונוסים, כאשר בכל סיבוב יש לעלות ס"מ אחד על הסיבוב הקודם.להבריש את הבצק קלות עם הביצה הטרופה. להניח על תבנית אפיה ולאפות במשך 10 דקות ב- 200 מעלות או עד קבלת צבע חום בהיר.להוציא מהתנור ולתת לקונוסים להתקרר.להקציף את השמנת עם אבקת הסוכר.לשלוף את הקונוסים מהבצק ולהזליף לתוכם את השמנת.לקשט כל אחד מהקונוסים עם תות טרי ולהגיש.ניתן לפזר מעל הקונוסים אבקת סוכר לפני ההגשה. "מכללת השף":סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

מרכיבים:
400 גר' בצק עלים.
1 ביצה טרופה.
250 גר' שמנת להקצפה 35%.
חצי כוס אבקת סוכר.
6 קונוסים לאפיה.

אופן ההכנה:
 להפשיר את הבצק בטמפרטורת החדר.
לחתוך את הבצק לפסים שווים של שלושה ס"מ רוחב.
לגלגל אותם על הקונוסים, כאשר בכל סיבוב יש לעלות ס"מ אחד על הסיבוב הקודם.
להבריש את הבצק קלות עם הביצה הטרופה.
להניח על תבנית אפיה ולאפות במשך 10 דקות ב- 200 מעלות או עד קבלת צבע חום בהיר.
להוציא מהתנור ולתת לקונוסים להתקרר.
להקציף את השמנת עם אבקת הסוכר.
לשלוף את הקונוסים מהבצק ולהזליף לתוכם את השמנת.
לקשט כל אחד מהקונוסים עם תות טרי ולהגיש.
ניתן לפזר מעל הקונוסים אבקת סוכר לפני ההגשה.

"מכללת השף":
סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774
סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034
סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572
סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר