מינסטרונה איטלקי

חומרים:2 כפות שמן זית2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות350 – 250 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות3 גזרים חתוכים לפיסות או לקוביות2 כרישות פרוסים (החלק הלבן והחלק הירוק בהיר בלבד)1 כוס גדושה (100 גרם) שעועית ירוקה מנוקה וחתוכה1 כוס גדושה (150 גרם) אפונת גינה2 עגבניות בשלות, קלופות וללא גרעינים חתוכות לקוביות1/4-1/2 כרוב פרוס לרצועות (כ-300 גרם) 1 קופסת שעועית לבנה במיץ טבעי או במיץ עגבניות לאחר סינון הנוזלים8 – 10 כוסות מים ואבקת מרק עוף זך3 כפות רסק עגבניות2 עלי דפנה 1 שן שום קצוצה½ 1 כוס פסטה קטנה יבשהמלחפלפל שחור גרוס טריקורט סוכראורגנורוזמרין (מעט)להגשה:עלי בזיליקום, שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן אופן ההכנה: בסיר רחב וגדול מחממים את השמן ומטגנים את הבצל תוך ערבוב במשך כ- 7 דקות עד שהבצל ייעשה שקוף.מוסיפים את קוביות חזה האווז ומטגנים במשך כ- 5 דקות עד שייעשו פריכות. מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים, רסק העגבניות, השעועית הירוקה, עלי הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כ- 30 דקות.מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים הפסטה. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה (10 דקות) ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.מגישים עם עלי בזיליקום קצוצים וטיפות שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן.

חומרים:
2 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
350 – 250 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
3 גזרים חתוכים לפיסות או לקוביות
2 כרישות פרוסים (החלק הלבן והחלק הירוק בהיר בלבד)
1 כוס גדושה (100 גרם) שעועית ירוקה מנוקה וחתוכה
1 כוס גדושה (150 גרם) אפונת גינה
2 עגבניות בשלות, קלופות וללא גרעינים חתוכות לקוביות
1/4-1/2 כרוב פרוס לרצועות (כ-300 גרם)
1 קופסת שעועית לבנה במיץ טבעי או במיץ עגבניות לאחר סינון הנוזלים
8 – 10 כוסות מים ואבקת מרק עוף זך
3 כפות רסק עגבניות
2 עלי דפנה
1 שן שום קצוצה
½ 1 כוס פסטה קטנה יבשה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
קורט סוכר
אורגנו
רוזמרין (מעט)
להגשה:
עלי בזיליקום, שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן

אופן ההכנה:
בסיר רחב וגדול מחממים את השמן ומטגנים את הבצל תוך ערבוב במשך כ- 7 דקות עד שהבצל ייעשה שקוף.
מוסיפים את קוביות חזה האווז ומטגנים במשך כ- 5 דקות עד שייעשו פריכות.
מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים, רסק העגבניות, השעועית הירוקה, עלי הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כ- 30 דקות.
מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים הפסטה. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה (10 דקות) ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.
מגישים עם עלי בזיליקום קצוצים וטיפות שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר