fbpx

מיסטו דה מארה

חומרים150 גרם מולים טריים ונקיים50 גרם ראשי קלמרי נקיים50 גרם טבעות קלמרי6 שרימפס גדולים מקולפים ונקייםחצי כוס שמן זית4 שיני שום פרוסים דק1 פלפל שטה יבש חצוי לשניםמיץ מחצי לימוןחופן פטרוזיליה קצוצהמלחאופן הכנהמחממים במחבת גדולה על אש חזקה את שמן הזית , שיני השום ופלפל שטה.כאשר שיני השום מתחילות להזהיב מוסיפים את המולים ומקציפים עד שנפתחים.מוסיפים שרימפס, ממשיכים להקפיץ עד שינוי גוון, מוסיפים ראשי קלמרי.מקפיצים כדקה נוספת ומוסיפים טבעות קלמרי, מקפיצים עד שמפסיקים להיות שקופים.מוסיפים מלח, מיץ לימון ופטרוזיליה מקפיצים ומסירים מהאש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
150 גרם מולים טריים ונקיים
50 גרם ראשי קלמרי נקיים
50 גרם טבעות קלמרי
6 שרימפס גדולים מקולפים ונקיים
חצי כוס שמן זית
4 שיני שום פרוסים דק
1 פלפל שטה יבש חצוי לשנים
מיץ מחצי לימון
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח

אופן הכנה
מחממים במחבת גדולה על אש חזקה את שמן הזית , שיני השום ופלפל שטה.

כאשר שיני השום מתחילות להזהיב מוסיפים את המולים ומקציפים עד שנפתחים.

מוסיפים שרימפס, ממשיכים להקפיץ עד שינוי גוון, מוסיפים ראשי קלמרי.

מקפיצים כדקה נוספת ומוסיפים טבעות קלמרי, מקפיצים עד שמפסיקים להיות שקופים.

מוסיפים מלח, מיץ לימון ופטרוזיליה מקפיצים ומסירים מהאש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר