חומרים
150 גרם מולים טריים ונקיים
50 גרם ראשי קלמרי נקיים
50 גרם טבעות קלמרי
6 שרימפס גדולים מקולפים ונקיים
חצי כוס שמן זית
4 שיני שום פרוסים דק
1 פלפל שטה יבש חצוי לשנים
מיץ מחצי לימון
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח
אופן הכנה
מחממים במחבת גדולה על אש חזקה את שמן הזית , שיני השום ופלפל שטה.
כאשר שיני השום מתחילות להזהיב מוסיפים את המולים ומקציפים עד שנפתחים.
מוסיפים שרימפס, ממשיכים להקפיץ עד שינוי גוון, מוסיפים ראשי קלמרי.
מקפיצים כדקה נוספת ומוסיפים טבעות קלמרי, מקפיצים עד שמפסיקים להיות שקופים.
מוסיפים מלח, מיץ לימון ופטרוזיליה מקפיצים ומסירים מהאש.