מיקי שמו – המיטב

ספרו של הקונדיטור מיקי שמו מביא את מיטב המתכונים של שמו בגרסה ביתית, פשוטה וקלה לעשייה, ומהווה הצצה אל מאחורי הקלעים של רשת הקונדיטוריות

מיקי שמו – המיטב
מתכוני הקונדיטור מיקי שמו 
ליקטה וערכה שי לי ליפא אנג'ל
צילומים: דניאל לילה
הוצאת על השולחן
המחיר 110 ש"ח
להשיג בחנויות הספרים, חנויות המתמחות בציוד בישול, וברשת הקונדיטוריות מיקי שמו
www.hashulchan.co.il

ספרו של הקונדיטור מיקי שמו מביא את מיטב המתכונים של שמו בגרסה ביתית, פשוטה וקלה לעשייה, ומהווה הצצה אל מאחורי הקלעים של רשת הקונדיטוריות.

הספר נפתח עם הניחוחות של מאפי הבוקר, ממשיך אל המולת הקניות שלפני שבת וערבי חג, נוגע בעולם הנוצץ של עוגות הוויטרינה, ומציץ לתוך קופסאות העוגיות. עוגות קראנץ, עוגות מוס, בויוס, עוגיות פיקנטיות וגם בריושים, טארטים, מאפינס וכמובן מתכונים לקהל הלקוחות המיוחד, עוגיות ללא סוכר או גלוטן ומאפים דלי שומן.

שמו קונדיטוריה הוקמה בשנת 1992 על ידי הוריו של מיקי שמו. מיד עם שחרורו מהשירות הצבאי הוא הצטרף לעסק המשפחתי והחל ללמוד את התחום באופן מקצועי. היום "שמו קונדיטוריה" היא עסק מודרני ומשוכלל המונה ארבעה סניפים ולמעלה מ- 70 עובדים, אבל עדיין מדובר בעסק משפחתי, בו לכל אחד מבני המשפחה יש תפקיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר