מלאווח במילוי רוטב פיצה ומוצרלה

 

מצרכים ל- 8 סועדים:
1 חבילת מלאווח מופשרת
1 חבילה רוטב פיצה של פריניר
250 ג' גבינת קשקבל
5 כפות שומשום

אופן ההכנה:
מפשירים מלאווח ומניחים על משטח עבודה.
יוצקים את רוטב העגבניות בצידו הפנימי של המלאווח.
מוסיפים מעל גבינת קשקבל.
מקפלים את צידו הריק של המלאווח על צידו המלא, וסוגרים באמצעות האצבעות.
אפשר להוסיף שומשום.
אופים במגש על גבי נייר אפיה, בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות
למשך כ – 15 דקות, או עד שהבצק הופך זהוב ופריך.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה