ניתן להכין על בסיס תפ"א וגבינה או ירקות או עוף ותפ"א
חומרים לרוטב
4 בצלים חתוכים לרבעים
רבע כוס מים
רבע כפית כורכום
4 עגבניות חתוכות לרבעים
2 כפות קשיו
רבע כוס חלב (רגיל או ריצ' או קוקוס)
8 שיני שום
חצי שורש ג'ינג'ר מקולף – קצוץ בבלנדר עם רבע כוס מים
2 עלי דפנה
1 כפית זרעי כמון
רבע כפית כורכום
4 חצאי מקלות קנמון
4 תרמילי הל פתוחים
שלושת רבעי כפית גרם-מסלה
חצי כפית אבקת מרק עוף
1 כפית אבקת כוסברה
1 כפית אב' כמון
אחת וחצי כפיות מלח
2 כפיות קוקוס טחון
2-3 כפיות חמאה
למילוי תפ"א וגבינה
אחת וחצי תפוח אדמה מבושל וקלוף
50 גרם גבינת ריקוטה מגורדת
למילוי תפ"א וירקות
תפוח אדמה כנ"ל +1/2 כוס אפונה ו4-5 פרחי כרובית קצוצים ומאודים /תרד/כרוב.
למילוי עוף
תפ"א כנ"ל + בשר עוף טחון ומאודה וקצוץ
לכל מילוי להוסיף: 1 כפית זרעי כמון
3/4 כפית מלח
3 כפיות קוקוס טחון
4 כפיות קורנפלור
2 כפיות קמח או יותר לפי הצורך
כמה צימוקים וקשיו טחון גס
הכנת הרוטב
1.לאדות 4 בצלים חתוכים גס+ רבע כפית כורכום+ רבע כוס מים בסיר לחץ 5 דקות או בדרך אחרת ולטחון דק ביחד בבלנדר לעיסה
2. 4 עגבניות קצוצות לטחון לרסק נוזלי בבלנדר.
3. לרסק בבלנדר את השום והגינג'ר ביחד עם רבע כוס מים לעיסה
4. לטחון בבלנדר לעיסה את הקשיו והחלב
5 לחמם בווק שמן ולהוסיף: 1 כפית זרעי כמון, 2 עלי הדפנה, 4 חצאי מקלות הקנמון, רסק השום והג'ינג'ר ו- 4 תרמילי הל פתוחים. לטגן הכל יחד 4 דקות.
6. להוסיף את רסק העגבניות + חצי כוס מים לבשל 10 דקות.
7. להוסיף : 1 כפית כורכום, חצי כפית פפריקה חריפה אחת ושלושת רבעי כפית גרם מסלה, חצי כפית אבקת מרק עוף, 1 כפית כוסברה טחונה 1 כפית אב כמון, אחת וחצי כפיות מלח – לערבב
8. להוסיף את עיסת הבצל ולבשל עוד 5 דקות
9. להוסיף: את תערובת הקשיו והחלב + 2 כפיות קוקוס טחון ו- 2-3 כפיות חמאה.
הכנת המילוי
לערבב ולמעוך את כל חומרי המילוי ליצור כופתאות (ארוכות כמו קובה) לטגן אותם בווק, להכניס לתוך הרוטב ולהגיש בצלחת עמוקה עם צ'פאטי. (לחם הודי)