מלבי מרענן ברוטב רימונים

חומרים: חצי ליטר שמנת 42 אחוז CC250 מים CC250 חלבשלוש כפיות מי ורדים 180 גר' סוכר לבן 80 גר' קורנפלור עם חצי כוס מים אופן ההכנה:לערבב את השמנת, המים,החלב, מי ורדים והסוכר בסיר על אש נמוכה עד רתיחה, שלא יגלוש.מערבבים את הקורנפלור + חצי כוס מים.טורפים היטב.מוסיפים את כל החומרים לסיר.מחזירים לאש. טורפים היטב.מורידים מהאש.ממלאים לתוך כוסות קטנות.מכניסים למקרר למשך 4 שעות.רוטב גרנדין למלבי:3 כפות גרנדי ן- ליקר רימוניםכוס מיםכף סוכרכפית מי ורדיםמצמצמים בסיר לחצי את המרכיבים עד להסמכה ולקבלת סירופ. הגשה:להוציא מהמקרר.מפזרים רוטב אדום, בוטנים קצוצים או פיסטוקים קצוצים, קשיו אם אוהבים, וקוקוס טחון.

חומרים:
חצי ליטר שמנת 42 אחוז
CC250 מים
CC250 חלב
שלוש כפיות מי ורדים
180 גר' סוכר לבן
80 גר' קורנפלור עם חצי כוס מים

אופן ההכנה:
לערבב את השמנת, המים,החלב, מי ורדים והסוכר בסיר על אש נמוכה עד רתיחה, שלא יגלוש.
מערבבים את הקורנפלור + חצי כוס מים.
טורפים היטב.
מוסיפים את כל החומרים לסיר.
מחזירים לאש. טורפים היטב.
מורידים מהאש.
ממלאים לתוך כוסות קטנות.
מכניסים למקרר למשך 4 שעות.

רוטב גרנדין למלבי:
3 כפות גרנדי ן- ליקר רימונים
כוס מים
כף סוכר
כפית מי ורדים
מצמצמים בסיר לחצי את המרכיבים עד להסמכה ולקבלת סירופ.

הגשה:
להוציא מהמקרר.
מפזרים רוטב אדום, בוטנים קצוצים או פיסטוקים קצוצים, קשיו אם אוהבים, וקוקוס טחון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר