מלון דן תל אביב פתח מחדש את מסעדת הגריל לה רג'אנס

בעקבות ההתאוששות במצב הביטחוני והכלכלי, אשר באה לידי ביטוי גם בענף התיירות, הוחלט במלון דן תל אביב לערוך שיפוץ יסודי במסעדת לה רג'אנס, כולל במטבח – ולהפוך אותה למסעדת גורמה המציעה בין היתר אלטרנטיבה לקהל שומר הכשרות.

לדברי יעקב סודרי, מנהל מלון דן תל אביב: "בשנה האחרונה חלה עלייה גבוהה במספרם של תיירים מחו"ל המעונינים לספוג את אווירת המרכז של תל אביב וליהנות ממוצר איכותי כולל ברמה הגבוהה ביותר. מסעדת "לה רג'אנס" מהווה עבורו פתרון המעניק חוויה יוקרתית ואוכל משובח."

מסעדות גורמה כשרות המתמחות בבשר אינן דבר נפוץ בתל אביב. עם זאת, בשנים האחרונות חלה עלייה בביקוש למסעדות מסוג זה המאפשרות לאורחיהן ליהנות מאוכל כשר ברמה הגבוהה ביותר וזאת מבלי "לנדוד" לפריפריה.

התפריט ב"לה רג'אנס" מבוסס על גריל עכשווי בהשפעת המטבח הים תיכוני, בניצוחו של השף עובד אלפיה, שף מלון דן תל אביב.

על מסעדת "לה רג'אנס"
במסגרת השינויים שנעשו במהלך השנה האחרונה, הורחבה המסעדה וכיום היא מאכלסת 100 מקומות ישיבה ואזור נפרד ל 16 אורחים. המסעדה משקיפה לחופי תל אביב. במסעדה ריהוט עץ וכיסאות נינוחים המשרים במקום אווירת רוגע וחמימות.

השף הראשי עובד אלפיה, הידוע בניסיונו בענף המסעדנות ובחדשנותו הקולינארית, משלב במקום את השפית הצעירה אלינור לוי. השניים יוצרים תפריט אנין תוך הדגשת המטבח העכשווי הארץ ישראלי עם החוויה השורשית של המטבח הים תיכוני.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה