מלון ממילא מארח את יקב בזלת הגולן לסופ"ש טעימות מרמת הגולן

שישי שבת 23-24/7/2010 החל מהשעה 12:00 ב- winery – בר היין של מלון ממילא. הטעימות ילוו בהסברים מקצועיים מפי יפתח לוסטיג, הסומלייה הראשי של מלון ממילא ואוצר היין של הבר

ה- winery, בר היין הראשון בירושלים שנמצא בתוך מלון ממילא, אל מול חומותיה של העיר העתיקה, מארח את יקב בזלת הגולן לסופשבוע של טעמים מהגולן.
יואב לוי, בזלת הגולן
במהלך סוף השבוע 23-24/7/10 יתקיימו ב- winery בר טעימות רוחב של יינות הקברנה הידועים והמובחרים של יקב בזלת הגולן. הטעימות ילוו בהסברים מקצועיים מפי יפתח לוסטיג, הסומלייה הראשי של מלון ממילא ואוצר היין של הבר.

הטעם הייחודי של יינות בזלת הגולן המאופיין במתיקות ובשלות הפרי, הוא סוד הצלחתו של היין. בתהליך היצור עושה יואב לוי, היינן והבעלים, שימוש בשיטות עתיקות המשולבות עם טכניקות חדשניות ומודרניות, כשמטרתו לייצר יין ייחודי ואיכותי המאפיין רק את יינות בזלת הגולן.

היינות שיוטעמו במהלך סופהשבוע יהיו בזלת הגולן קברנה סוביניון רזרבה 2005 / 2006 / 2007 ומרלו רזרבה 2007 – יינות מכרם יחיד המופקים מהטובים שבענבים בבציר, ועוברים התיישנות בחביות עץ אלון כ-20 חודשים.

היינות יוצעו ללקוחות במחירים מיוחדים:בזלת הגולן קברנה סוביניון רזרבה 2007 – 160 ₪
בזלת הגולן מרלו רזרבה 2007 (מדליית זהב בתחרות אשכול הזהב) – 160 ₪
בזלת הגולן קברנה סוביניון רזרבה 2006 – 180 ₪
בזלת הגולן קברנה סוביניון רזרבה 2005 – 200 ₪

זמני הטעימות: שישי 23/7/10 12:00-18:00, שבת 24/7/10 12:00-21:00.

Winery, מלון ממילא
רח' המלך שלמה 11 ירושלים
טל. 02-5482222

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר