מלפפוני פיקניק

 

חומרים:
12 מלפפון מיני

לרוטב:
500 מ"ל חומץ אורז
300 גרם סוכר
מיץ וקליפה מ-2 לימונים
1 כפית זרעי חרדל
1/2 כפית זרעי כוסברה כתושים

אופן ההכנה:
מרתיחים חומץ עם סוכר, לימון ותבלינים עד שהם נמסים.
מסירים מהאש, טועמים, ובמידת הצורך מתקנים תיבול.
יוצקים את הנוזל החם על הירקות ומצננים היטב.
מגישים קר.


מתוך חוברת מתכונים של 'הזרע ג'נטיקס', בשיתוף עם השפית סימה ביטון מקייטרינג 'רוזמרין', הכוללת את ליין מוצרי הלייף סטייל של 'הזרע ג'נטיקס'. על-ידי שילוב מוצרי 'הזרע ג'נטיקס', השפית סימה ביטון הרכיבה מתכוני גורמה בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, אשר מרוממים את מצב הרוח ותורמים לבריאות הגוף.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה