מל ומישל האיטלקית ים תיכונית: מעתה גם בשישי בצהריים

מסעדת הבוטיק האינטימית "מל ומישל" בצפון רחוב בן-יהודה בתל אביב, פועלת מזה כשנה וחצי בהובלתם של ניר ויימן והשף יוגב ירוס, ומגישה תפריט איטלקי בייצור אישי ורף קולינרי הנחשב לגבוה

מסעדת הבוטיק האינטימית "מל ומישל" בצפון רחוב בן-יהודה בתל אביב, פועלת מזה כשנה וחצי בהובלתם של ניר ויימן והשף יוגב ירוס, ומגישה תפריט איטלקי בייצור אישי ורף קולינרי הנחשב לגבוה.

המסעדה, שפתוחה בדרך כלל בשעות הערב, מציעה מעתה בימי שישי קבלת שבת איטלקית, כאשר לכבוד הקיץ יצר השף יוגב ירוס תפריט קליל, קטן וידידותי, הכולל 9 – 11 מנות ומשתנה מדי שבוע.
התפריט החדש מוגש בימי שישי בצהריים בין השעות 12:00 עד .15:00.

בין המנות שיוגשו:
Antipasti
סרדינים בכבישה קצרה, עם טפנד זיתים כתוש גס – 38 ₪
קלמרי מהים התיכון – צרובים בסומק על בורגול אורגני וטחינה גולמית – 38 ₪
צלחת נקניקים – ברזאולה ולומו תוצרת הבית – 42 ₪
סלט ירוק בויניגרט בלסמי, גורגונזולה וסלק מקורמל – 38 ₪

Primi
ניוקי אלה רומנה – ניוקי סולת ברוטב פטריות שדה – 38 ₪
טלייריני: אליו אי- אוליו עם ראשי קלמרי/ פנצ'טה – 64 ₪
ראגו עגל, בייקון וברווז – 68 ₪

Secondi
מחבת מולים טריים מנורווגיה בציר אניס ודגים – 72 ₪
אסקלופ סלמון אטלנטי בחמאה חומה ומרווה – 78 ₪
נקניקיות ביתיות – מבשר לבן, עגל וגבינת פקורינו, על כרוב מאודה – 78 ₪


מל ומישל
רח' בן יהודה 155, ת"א
טל. 03-5293232

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר