ממרח גבינות ביין ועלי חליטה

כ- 200 גר' תערובת גבינות קשות (למשל קשקבל, פרמזן, מנצ'גו, פקורינו, תום צ'דר ועוד), בשלות (מסוג ברי,סנט מור,פרמייר ועוד), ומעט מסוג ברינזה עדינה/קש ואורדה.3 כפות יין שרדונה לבן יבש.מעט פלפל לבן גרוס.חצי כפית חליטת "מאדאם באטרפליי"חצי כפית חליטת "שחרזדה"מערבבים את הגבינות ומרסקים אותן למחית שאינה חלקה, מוסיפים את הפלפל.מוסיפים את עלי החליטה ליין ומשרים מספר דקות, מוסיפים לממרח הגבינות.ניתן לשמור במקרר.הצעת הגשהלחתוך פרוסות לחם שחור מלא לפרוסותלהזליף מעט שמן זית כתית טהור ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות ל-5 דקותלהוציא את הטוסטוניםלמרוח בממרחלהעלות את חום התנור ל-220 מעלות ולקלות עוד 5 דקות עד שהגבינות משחימות מעט

כ- 200 גר' תערובת גבינות קשות (למשל קשקבל, פרמזן, מנצ'גו, פקורינו, תום צ'דר ועוד), בשלות (מסוג ברי,סנט מור,פרמייר ועוד), ומעט מסוג ברינזה עדינה/קש ואורדה.

3 כפות יין שרדונה לבן יבש.

מעט פלפל לבן גרוס.

חצי כפית חליטת "מאדאם באטרפליי"
חצי כפית חליטת "שחרזדה"

מערבבים את הגבינות ומרסקים אותן למחית שאינה חלקה, מוסיפים את הפלפל.

מוסיפים את עלי החליטה ליין ומשרים מספר דקות, מוסיפים לממרח הגבינות.

ניתן לשמור במקרר.

הצעת הגשה
לחתוך פרוסות לחם שחור מלא לפרוסות

להזליף מעט שמן זית כתית טהור ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות ל-5 דקות

להוציא את הטוסטונים

למרוח בממרח

להעלות את חום התנור ל-220 מעלות ולקלות עוד 5 דקות עד שהגבינות משחימות מעט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר