ממרח פסטו קשיו לכריכים

 

חומרים:
1 צרור פטרוזיליה
1 כוס עלי בזיליקום טריים
1 כוס אגוזי קשיו
1 שן שום
1/2-3/4 כוס שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה
:
משרים את אגוזי הקשיו במים קרים במשך כחצי שעה, מסננים.
במעבד מזון טוחנים היטב את כל מרכיבי הפסטו לממרח סמיך.
מתבלים ושומרים במקרר עד לשימוש.

טיפ:
להארכת חיי מדף של פסטו, מקפידים על שכבת שמן זית מעל הממרח, שמונעת התחמצנות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה