ממרח שמן זית

פטנט קל ונוח לשימושים רבים:את שמן הזית ממליץ מנה שטרום להחזיק במטבח גם בצנצנת פתוחה.להוסיף 10 שיני שום חצויות, מעט אורגנו טרי קצוץ גס, ענף טימין וענף רוזמרין.בתוך הצנצנת ניתן להחזיק גם מברשת.שמן זה יכול לשמש בעת הבישול, אך גם למריחה על טוסט חם שיצא מהטוסטר או פרוסת לחם ואפילו על מצה או ירקות טריים או קלויים.שמן אדוםמצרכים: 5 עגבניות מיובשותפלפל אחד חריףחצי בצל קצוץ2 כוסות שמן זית2 כפות חומץ בלסמימלח, פלפל שחורחולטים את העגבניות במים קרים לחמש דקות ומסננים.טוחנים במעבד מזון את העגבניות החלוטות, הבצל והפלפל החריף.מוסיפים תוך כדי טחינה את שמן הזית ובסיום את החומץ הבלסמי.ממליחים ומפלפלים.שמן ירוקמצרכים:חצי כוס פטרוזיליה קצוצהחצי כוס בזיליקום קצוץ5 שיני שום2 כוסות שמן זיתמלח, פלפל שחורטוחנים במעבד מזון את הבזיליקום, הפטרוזיליה והשום.מוסיפים תוך כדי טחינה את שמן הזית.ממליחים ומפלפלים.

פטנט קל ונוח לשימושים רבים:
את שמן הזית ממליץ מנה שטרום להחזיק במטבח גם בצנצנת פתוחה.
להוסיף 10 שיני שום חצויות, מעט אורגנו טרי קצוץ גס, ענף טימין וענף רוזמרין.
בתוך הצנצנת ניתן להחזיק גם מברשת.
שמן זה יכול לשמש בעת הבישול, אך גם למריחה על טוסט חם שיצא מהטוסטר או פרוסת לחם ואפילו על מצה או ירקות טריים או קלויים.

שמן אדום

מצרכים:
5 עגבניות מיובשות
פלפל אחד חריף
חצי בצל קצוץ
2 כוסות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
מלח, פלפל שחור
חולטים את העגבניות במים קרים לחמש דקות ומסננים.
טוחנים במעבד מזון את העגבניות החלוטות, הבצל והפלפל החריף.
מוסיפים תוך כדי טחינה את שמן הזית ובסיום את החומץ הבלסמי.
ממליחים ומפלפלים.

שמן ירוק

מצרכים:
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס בזיליקום קצוץ
5 שיני שום
2 כוסות שמן זית
מלח, פלפל שחור
טוחנים במעבד מזון את הבזיליקום, הפטרוזיליה והשום.
מוסיפים תוך כדי טחינה את שמן הזית.
ממליחים ומפלפלים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר