"מן" מסמנת את מוצריה בתו התקן הטבעוני של עמותת ויגן פרנדלי

"מן", החברה הוותיקה לייצור וופלים ועוגיות, מוסיפה למוצריה את תקן הטבעונותשל עמותת ויגן פרנדלי, הפועלת להפיכת אורח החיים הטבעוני זמין ונגיש בקרב חברות המזון הישראליות. 

לדברי החברה, בכך הופכת "מן" ליצרנית המתוקים הגדולה בישראל אשר תשווק את מוצריה עם תו הטבעונות בשוק הכללי, ובמסגרת ריענון המותג והשקת אריזות חדשות יוטבע התקן החדש על מוצרי החברה, בהם אריזות העוגיות והוופלים, וכן על גבי מוצרים חדשים עתידיים.

אבי פקר מנהל השיווק של מן, אומר: "אנו מאמצים בחום את קהילת הטבעונים בישראל, ושמחים לאפשר לקהילה המתחזקת מיום ליום, ליהנות ממוצרי וופלים ועוגיות זמינים בכל סופר ורשת שיווק. כחברה ישראלית ותיקה, נשמח להמשיך ולקחת חלק בפעילויות עמותת ויגן פרנדלי".

בתמונה מימין: אבי פקר מנהל השיווק של "מן", ועמרי פז מייסד עמותת ויגן פרנדלי, במפעל מן (צלם: רן יחזקאל)






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה