מנות הקיץ החדשות של מסעדת SCALA

לכבוד הקיץ החם מקבל התפריט ב- Scala גוון קיצי, עם מנות קיץ המתאפיינות בחמצמצות, שימוש נדיב בשמן זית, עשבי תיבול טריים וירקות ופירות עונתיים כגון עגבניות, מלפפונים ופירות יער.
דניס צרוב – צילום: הראל רינצלר
להלן הצצה לכמה מהמנות הקיציות החדשות:
דניס צרוב במחבת – סלט בורגול וחציל מעושן, ארטישוק ירושלמי, בייבי זוקיני בשמן זית וזעתר. 102 ₪.
טונה צרובה – סלט שעועיות טריות, עגבניות תמר צלויות בפפריקה מעושנת, פירה תפוח-אדמה בציפוי פריך ואיולי בזיליקום. 80 ₪.
ניוקי בזעתר ושמן זית – אפונת שלג, אספרגוס, עגבניות שרי תמר, בוטרגה, אורגנו ושום. 75 ₪. 
קרם לימון ופירות יער – קרם לימון, סבלה, שנטילי וסלט פירות יער טריים וסורבה בזיליקום. 40 ₪.

Scala, מלון מצודת דוד, רחוב המלך דוד 7, ירושלים. טל. 02-6212030
א' – ה', 23:00 – 19:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה