מנות חדשות בתפריטי המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים של אמריקן איירליינס פרי תכנונו של השף של הנסיכה דיאנה

נוסעים במחלקה הראשונה ומחלקת העסקים של אמריקן איירליינס בטיסות מאירופה לארה"ב, יוכלו מעתה ליהנות ממנות חדשות בסגנון אירופאי, לאחר שחברת התעופה ביחד עם עם השף המלכותי של חצר המלוכה הבריטית, דארן מקגריידי, מרעננות את תפריטי מחלקות הפרימיום עם מנות וטעמים מהמטבח האנגלי המסורתי

נוסעים במחלקה הראשונה ומחלקת העסקים של אמריקן איירליינס בטיסות מאירופה לארה"ב, יוכלו מעתה ליהנות ממנות חדשות בסגנון אירופאי, לאחר שחברת התעופה ביחד עם עם השף המלכותי של חצר המלוכה הבריטית, דארן מקגריידי, מרעננות את תפריטי מחלקות הפרימיום עם מנות וטעמים מהמטבח האנגלי המסורתי.

"במשך 15 שנה בישלתי עבור משפחת המלוכה הבריטית, וכל הזמן הזה הכנתי אוכל בסטנדרטים הגבוהים ביותר, יום-יום, למשפחת המלוכה, נשיאים וראשי מדינות", אומר השף מקגריידי, המציין כי הוא זה שהכין את ארוחותיה של ליידי די – הנסיכה דיאנה.

להלן חלק מהמנות החדשות המוצעות, בלשונו של השף:
Cottage Pie – seasoned beef topped with piped potatoes and shredded cheese and baked until golden brown

Stuffed Chicken – chicken stuffed with Cumberland sausage, served with roasted spring vegetables accented with garlic and tarragon, and honey braised red cabbage

Beef Roulade – beef tenderloin-sausage roulade with red wine portabella sauce, boulangere potatoes, and baby carrot garnish

Oatmeal-Crusted Pork – oatmeal-crusted pork enhanced by a Drambuie juniper berry sauce, offered with cauliflower puree and French-style peas

Beef Filet – tender beef filet with morel mushroom sauce, sage derby potatoes, and steamed broccoli florets

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר