מניפת חזה מולרד על פחמים בלוויית פירה אפונה וחמוציות

מרכיבים: נתח חזה מולרד נקי משומן, חרוך על גריל גחלים – משוח בפלפל, שום, מלח, ושמן זית 250 גרם אפונת גינה טחונה עם בצל מטוגן ושום1 כוס יין אדום מרלו 3 כפות סילאן (דבש תמרים) מלח פלפל אופן ההכנה:לאחר צליית הנתח פורסים לפרוסות דקות.צורת הגשה:בצלחת הגשה שטוחה, מניחים במרכז את מחית האפונה ומסביבה מניחים את פרוסות חזה המולרד. מצמצמים את היין עם הסילאן, ויוצקים מסביב למולרד.

מרכיבים:
נתח חזה מולרד נקי משומן, חרוך על גריל גחלים – משוח בפלפל, שום, מלח, ושמן זית
250 גרם אפונת גינה טחונה עם בצל מטוגן ושום
1 כוס יין אדום מרלו
3 כפות סילאן (דבש תמרים)
מלח פלפל

אופן ההכנה:
לאחר צליית הנתח פורסים לפרוסות דקות.

צורת הגשה:
בצלחת הגשה שטוחה, מניחים במרכז את מחית האפונה ומסביבה מניחים את פרוסות חזה המולרד.
מצמצמים את היין עם הסילאן, ויוצקים מסביב למולרד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר