fbpx

מנת היום

"מנת היום" מחולק לחמישה פרקים: סלטים ומרקים, ראשונות ומאפים, עיקריות, מתוקים וחגים ומועדים. לצד כל אחד מהמתכונים שנכתבו בקפידה, צילום מעורר תיאבון, ציון משך זמן ההכנה, ואוסף של טיפים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מנת היום
180 מתכונים כשרים וקלים להכנה על גבי כרטיסיות נוחות לשימוש
מאת: מאיה דרין
צילום וסגנון: לירון אלמוג
עריכה: עופר ורדי
עיצוב: רונה אביטן
בהוצאת "ישראל היום" בשיתוף עם הוצאת LunchBox
המחיר 128 ש"ח
נכון למרץ 2011 ניתן לרכוש את את "מנת היום" בהנחה מיוחדת (79 ש"ח בלבד כולל דמי משלוח ברחבי הארץ), באתר www.israelhayom.co.il או בטל. 8444* (א'-ה' 17:00-07:00, ו' 13:00-07:00).
לקראת חג הפסח ניתן יהיה לרכוש את הספר גם בחנויות הספרים המובחרות ברחביה ארץ.

"מנת היום" – ספר הבישול הראשון של שף מאיה דרין, מיועד לחובבי האוכל הביתי.
בספר החדש אוסף של 180 מתכונים מתוך המדור של מאיה דרין, המלווה את קוראי העיתון "ישראל היום" מאז היווסדו בקיץ 2007. סלט ענבים ואגוזים, מרק פלפלים קלויים, צלי בקר ביין, ועוגת יום הולדת חגיגית – זו רק טעימה ממבחר המרשמים העשיר במוצע לכם.

"מנת היום" מחולק לחמישה פרקים: סלטים ומרקים, ראשונות ומאפים, עיקריות, שף מיה דריןמתוקים וחגים ומועדים. לצד כל אחד מהמתכונים שנכתבו בקפידה, צילום מעורר תיאבון, ציון משך זמן ההכנה, ואוסף של טיפים.

מתכוני "מנת היום" מודפסים על גבי כרטיסיות נוחות לשימוש, שארוזות בקופסת קרטון מעוצבת. בקופסה גם מגנט במתנה להצמדת המרשמים למקרר בעת הבישול והאפייה.

מאיה דרין גדלה בבית אוהב אוכל, החלה את דרכה המקצועית בפריז, שם סיימה בהצטיינות לימודי גסטרונומיה והתמחתה אצל מיטב השפים. מאז שבה לישראל פתחה מסעדה מצליחה, לימדה מאות בישול ואפייה, ופילסה את דרכה אל צמרת עולם הקולינריה הישראלי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה