מסיימים הרצה – עולים סקאלה

לרגל תום תקופת ההרצה של מסעדת Scala, הוסיף השף, אורן ירושלמי, מנות חדשות, המבוססות על שילובים מפתיעים, שיוצרים צבעוניות וטעמים עשירים.

בין המנות החדשות בתפריט: סביצ’ה דג ים עם קולרבי ושומר, אשכולית לבנה וזיתי טאסוס בזעתר וליים (70 ש”ח); ניוקי תפוח אדמה עם פטריות יער ואספרגוס, בצלי שאלוט, פטריות פורוצ’יני וציר ירקות (75 ש”ח); סשימי דג ים עם קרם אבוקדו וג’ינג’ר, סלק צלוי, ביסקוויט טפיוקה וזיתי טאסוס (80 ש”ח); מרק קרם שעועית – עדשים שחורים, עגבניות מעושנות ושומר, בצקניות, ביצי שליו עלומות וזעתר (55 ש”ח); שוקולד הדרים – מרקיז שוקולד והדרים, קרם קלמנטינות ואשכולית לבנה, מקרון במילוי גאנש שוקולד וקליפות תפוז מסוכרות (38 ש”ח); וניל ותותי שדה – קרם וניל וג’ינג’ר, סבלה, שנטילי וסלט תותי שדה טריים, סורבה בזיליקום (38 ש”ח).

Scala שוכנת בליבה של ירושלים ומפגישה בין אלגנטיות והידור, לאנרגיות צעירות, סגנון חיים אורבאני וטעמים עכשוויים. היא מציעה ללקוחותיה מגוון אפשרויות, החל ממשקה בלבד, דרך מנה וכוס ויסקי, וכלה בארוחת ערב מלאה. המסעדה עוצבה על-ידי האדריכל האיטלקי פיירו ליסוני. 

SCALA, רח’ המלך דוד 7, ירושלים, מלון מצודת דוד. טל. 02-6212030  
א’ – ה’, 23:00-19:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה