מסלה דוסה – Masala Dosa

חומרים למילוישנים וחצי תפ"א מבושלים וחתוכים לקוביות2 בצלים אדומים קצוצים דקחצי כפית זרעי כמוןחצי כפית גרגרי כוסברהחצי כפית זרעי חרדלחצי כפית כורכוםרבע כפית צ'ילי1 כפית אבקת כוסברהאחת וחצי כפית מלח.חומרי הקרפ: (עבור 6 קרפים בערך)2 כוסות קמח אורזחצי כוס קמח עדשים לבנים3 ספלי מיםהכנת המילוי2-3 כפות שמן חם בווק להוסיף זרעי הכמון הכוסברה והחרדל, להוסיף הבצל ולהשחים יחד כמה דקות.להוסיף את תפ"א+ כורכום, צ'ילי, אב' כוסברה ומלח , לערבב עד שמוכן.הכנת הקרפעל מחבת טפלון חם לפזר חומר עיסת הקרפ עד שמתיבש החלק התחתון. אם יש יותר מידי עיסה מלמעלה שלא מתיבשת להוציא אותה לגרד במרית) על המילוי כשזה עוד על המחבת להוסיף מילוי על חציו האחד של הקרפ ולגלגל.מוגש עם ירקות (עגבניות מלפפונים)

חומרים למילוי
שנים וחצי תפ"א מבושלים וחתוכים לקוביות
2 בצלים אדומים קצוצים דק
חצי כפית זרעי כמון
חצי כפית גרגרי כוסברה
חצי כפית זרעי חרדל
חצי כפית כורכום
רבע כפית צ'ילי
1 כפית אבקת כוסברה
אחת וחצי כפית מלח.

חומרי הקרפ: (עבור 6 קרפים בערך)
2 כוסות קמח אורז
חצי כוס קמח עדשים לבנים
3 ספלי מים

הכנת המילוי
2-3 כפות שמן חם בווק להוסיף זרעי הכמון הכוסברה והחרדל,
להוסיף הבצל ולהשחים יחד כמה דקות.

להוסיף את תפ"א+ כורכום, צ'ילי, אב' כוסברה ומלח , לערבב עד שמוכן.


הכנת הקרפ
על מחבת טפלון חם לפזר חומר עיסת הקרפ עד שמתיבש החלק התחתון.

אם יש יותר מידי עיסה מלמעלה שלא מתיבשת להוציא אותה לגרד במרית) על המילוי כשזה עוד על המחבת להוסיף מילוי על חציו האחד של הקרפ ולגלגל.

מוגש עם ירקות (עגבניות מלפפונים)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר