מסעדה חדשה במרינה של הרצליה: פורט

רהב מתבסס על חומרי הגלם, עונות השנה והטכניקות השונות המשלבות עולם חדש וישן. בחלל המסעדה מוצבת עמדה פתוחה עם גלילי נקניקים, פרושוטו, מבחר גבינות תוצרת חוץ ומטבלים ביתיים המוגשים טריים אל שולחנות הסועדים

בקצה המרינה של הרצליה, מול היאכטות העוגנות, נפתחה מסעדת פורט.
פורט הינה חיבור בין יזמים, אנשי שיט והשף רהב הררי, והמסעדה מציעה מבחר רחב של מנות טאפאס מהמטבחים השונים ברחבי אגן הים התיכון, יחד עם מוזיקה, ועיצוב עם קריצה ישירה אל עולמם של יורדי הים והספנים.

השותפים, אנשים ואוהבי ים, חברו לשף הצעיר רהב הררי (מול ים, קלואליס, פנגיאה), שלראשונה מגיע למטבח משלו.
רהב מתבסס על חומרי הגלם, עונות השנה והטכניקות השונות המשלבות עולם חדש וישן. בחלל המסעדה מוצבת עמדה פתוחה עם גלילי נקניקים, פרושוטו, מבחר גבינות תוצרת חוץ ומטבלים ביתיים המוגשים טריים אל שולחנות הסועדים.

המקום מציע גם מבחר של מנות עיקריות, בהן משדר רהב חזרה אל האותנטי והצבעוני האופייניים למטבחים השונים של אזור אגן הים התיכון.

ממטבחו של רהב הררי:
פרושוטו די פארמה (46 ₪), סינטה לבנה צלויה ומעושנת (18 ₪), פלפלים באש פתוחה (רגילים וחריפים) שום ועגבניות (15 ₪), סלט עגבניות שטח,זיתי מרמרה,בצל ירוק,אורגנו ופלפל חלפיניו (17 ₪), קרפצ'יו קריסטל שרימפ (25 ₪), פלמידה כבושה ואיולי צלפים (26 ₪), קלמארי אלה פלאנצ'ה,סלסת פלפלים מעושנים ויוגורט צאן (32 ₪), ברולה פריחת הדרים בג'לי סיטרוס נוזלי, פירות וקרמבל פיסטוק (38 ₪).

ניתן גם להזמין קומבינציות של טאפאסים בנויות מראש, בליווי כוס יין, קוקטייל, או אחד מהמשקאות האלכוהוליים.

פורט
הצדף 1
מרינה הרצליה פיתוח
טל. 09-9511555
א – ש 23:30 – 19:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר