מסעדות נערכות לשבועות 2017 – אוכל במקום והביתה

סירניקי (לביבות גבינה רוסיות - בתמונה), וורניקי גבינה ועוגת גבינה, מעשה ידיו של השף יוג'ין קובל ב- Table Talk
חג השבועות הוא חג ביתי ומשפחתי באופיו. ליקטנו מספר הצעות לאוכל מחוץ לבית, וגם לכזה שקונים ומצרפים לארוחות החג בבית. חג שמח!

חג שבועות מתוק ולבן ב-Table Talk

בחג השבועות מזמינים אתכם לחגוג באווירה רוסית שמחה, לטעום גרסאות ייחודיות למאכלי החג, וליהנות ממנות "לבנות" – סירניקי (45 ₪),  עוגת גבינה (42 ₪), וורניקי גבינה (42 ₪). Table Talk, דיזינגוף 64 (פינת בר גיורא). 09:00 – 1:00,  03-7746655

סיור 'אוכל לבן' שיכלול את מיטב המנות החלביות הקיימות על ציר שוק מחנה יהודה לשכונת נחלת השבעה בירושלים

סיור 'אוכל לבן' שיכלול את מיטב המנות החלביות הקיימות על ציר שוק מחנה יהודה לשכונת נחלת שבעה. צילום כפיר חרבי

סיור קולינרי "אוכל לבן" בירושלים עם אפליקציית Bitemojo

אפליקציית התיירות הקולינרית Bitemojo המאפשרת לקיים סיורי טעימות באופן עצמאי בעזרת הטלפון הנייד, תוציא לקראת חג שבועות סיור 'אוכל לבן' שיכלול את מיטב המנות החלביות הקיימות על ציר שוק מחנה יהודה לשכונת נחלת שבעה בירושלים. מלבד הטעימות הלבנות, הסיור שאורכו כ-3 שעות יעבור דרך 8 נקודות עניין. עד 30.5, החל מ- 10:00 עד 21:00 (לא כולל שבת). המחיר 95 ₪ לאדם. לפרטים והרשמה: 055-6646684 ובאפליקציית bitemojo.

המסעדה תלבש חג ותהיה לבנה מתמיד
המסעדה תלבש חג ותהיה לבנה מתמיד. צילום מיטל סולומון

יאסו לשבועות: "ג'קו – מאכלי ים" הופכת לטברנה יוונית

לרגל שבועות, אפי אלאלוף, מנהלה של מסעדת ג'קו מאכלי ים, הופך את המסעדה לטברנה יוונית חגיגית. המסעדה תלבש חג ותהיה לבנה מתמיד, התפריט יתחדש, וביום רביעי בערב הזמר היווני לאונידס ידאג להכניס את כולם לאווירה הנכונה ויעשה שמח עם מוזיקה יוונית אותנטית. תפריט מגוון של מאכלי ים ודגים טריים, והיצע רחב של פירות ים. ערב החג 30 במאי החל מ- 19:30, בחג – 31 במאי החל משעה 12:00. בערב הטברנה ביום רביעי 31.5.17 – מינימום 110 ₪ לסועד. רחוב החרש 8 רמת השרון, הזמנת מקומות מראש. 03-5661234

תפריט ספיישלים פרי יצירתו של השף אסף שטרן
תפריט ספיישלים פרי יצירתו של השף אסף שטרן. צילום אפיק גבאי

ערב שבועות באברטו (גדרה) עם תפריט ספיישלים

במסעדת אברטו יחגגו את ערב שבועות עם תפריט ספיישלים פרי יצירתו של השף אסף שטרן. בין המנות: טונה באסיה – 73 ₪, רביולי תרד ומסקרפונה – 79 ₪, סלמון בורגר – 78 ₪, צלחת גבינות משק דותן – 63 ₪. מסעדת אברטו החדשה  – רח' שכביץ 5, גדרה. 08-6680066/0

מנות ספיישל מהים ברוח החג
מנות ספיישל מהים ברוח החג

שבועות במסעדת אלמרסא בעכו

בחג השבועות יכין השף עלאא מוסא ממסעדת אלמרסא שבנמל הדייגים של עכו העתיקה, מספר מנות ספיישל מהים ברוח החג, ביניהן: סביצ'ה אנטיאס בכבישה ביתית, עם סלק, קרם פרש, עגבניה סחוטה ושמן זית (46 ש"ח); טבולה דג עם כרובית מגורדת, עשבי תיבול ובצל סגול על קרם לבנה עיזים וסומק (49 ש"ח). אלמרסא, נמל הדייגים עכו, כל השבוע 12:00-23:00, 04-9019281

תפריט מנות חלביות חגיגיות אותן ניתן לקחת הביתה לארוחות החג
תפריט מנות חלביות חגיגיות אותן ניתן לקחת הביתה לארוחות החג. צילום אתי נמיר

הפנינג שבועות במסעדת 'נחמן' ירושלים

השפית רחל דבח ממסעדת 'נחמן' החלבית בכיכר המוזיקה, תערוך הפנינג שבועות לבן בין התאריכים 29-30/5 עם תפריט מנות חלביות חגיגיות אותן ניתן לקחת הביתה לארוחות החג עם  המשפחה. השפית הכינה תפריט מגוון של מנות מלוחות ומתוקות. מסעדת נחמן –  כיכר נחמן,  מבוא בית דוד 12, כיכר המוזיקה, נחלת שבעה ירושלים. א'-ה' 09:00-23:00 כשר למהדרין – הרבנות ירושלים 02-9920540

אנשי ברבדוס יזמו שת"פ עם משק דותן ויקב טפרברג
אנשי ברבדוס יזמו שת"פ עם משק דותן ויקב טפרברג. צילום אפיק גבאי

חגיגת שבועות טרופית בברבדוס – בר הקוקטיילים החדש בנס ציונה

ברבדוס מזמין לחגיגת שבועות מיוחדת אשר תשתלב עם האווירה הקריבית של המקום. אנשי ברבדוס יזמו שת"פ עם משק דותן ויקב טפרברג, ובמהלך הערב יוכלו האורחים להזמין פלטת גבינות מיוחדות של המשק, כמו סנט מור עיזים בציפוי פחם ערמונים, מנצ'גו כבשים, גבינת תום עיזים, צ'דר מיושן מחלב צאן, גבינת עיזים מסוג BUCHEE. המנות יגיעו בשני גדלים. המנה הקטנה תתומחר ב- 79 ₪ והגדולה ב- 139 ₪. הסועדים יוכלו להזמין כוס יין מסדרת יקבי טפרברג ב-  25 ₪ ובקבוק ב- 79 ₪. התפריט החגיגי יוגש לצד התפריט הרגיל. ברבדוס – גולדה מאיר 3, נס ציונה. 054-58006093

מגשי אירוח לחג המורכבים לפי הטעם האישי
מגשי אירוח לחג המורכבים לפי הטעם האישי. צילום שני אלימלך

שבועות בזאקו

במעדניית גבינות הבוטיק זאקו בשכונת כרמים שבראשון לציון, מתכוננים לחג הביכורים. ב-29.5 בין השעות 8.00-20.00 וב-30.5 ערב החג בין השעות  8.00-16.00 תציג שני אלימלך, בעלת המעדנייה, את מוצריה לחג השבועות. על השולחן יוגשו טעימות של גבינות בוטיק מיוחדות שהוזמנו במיוחד לחג השבועות. ניתן יהיה לרכוש מגשי אירוח לחג המורכבים לפי הטעם האישי. זאקו, היקב 12 מרכז כרמים ראשון לציון, 03-9217799

עוגת גבינה של ניו יורק – 49 ₪
עוגת גבינה של ניו יורק – 49 ₪. צילום אלירן ניסן

חגיגת גבינות ושוקולד לרגל חג השבועות ברשת 'מקס ברנר'

ברשת 'מקס ברנר' מציעים לחג השבועות, מגוון של מנות ספיישל על טהרת הגבינה, בשילוב שוקולד, שלפי אנשי הרשת יוצרות הרמוניה חגיגית של טעמים: מילקי קראמבל מסקרפונה ושוקולד לבן  – 46 ₪, עוגת גבינה של ניו יורק – 49 ₪,  קרפ מרשמלו – 54 ₪, קרפ קרמבל מסקרפונה ושוקולד לבן – 54 ₪, קרפ פריזאי מלוח – 48 ₪.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר