מסעדת בית שלום במטולה: סדנת יין וטעימות עם יקב הרי גליל

בסדנה: איך עושים יין? מה זו עפיצות ומה שותים עם איזו מנה? יחד עם ארוחת ערב חגיגית עם מנות של דגים וגבינות של שף גיא כהן ומטעמי הבית של מרים הוד. יום חמישי 18 בדצמבר בשעה 20:00

לאור הביקוש הרב להרחבת הידע האישי בתחום היין, תקיים מסעדת בית שלום במטולה סדנה וטעימת יין מקצועית בהנחיית דבי שוהם, המדריכה הבכירה של יקב הרי גליל.

בסדנה:  על תעשיית היין בארץ ובחו"ל, האדמה, הכרמים והגפנים, כיצד טועמים: הפעלת החושים השונים, איזה יין הולך עם איזו מנה, סוד הכלים השלובים: אדום ולבן, חמוץ ומתוק, יבש וחצי יבש, פירותי ומפולפל, כיצד לקנות יין, איך לדבר עליו, ועוד.

לאחר הסדנה תתקיים ארוחת ערב מלאה עם מנות שיגיש השף גיא כהן (שבישל במסעדות התל אביביות אונאמי ופטאו): מנות דגים, גבינות, מאפים ירקות סלטים ועוד, ומטעמי הבית של מרים הוד. המנות יותאמו ליינות יקב הרי גליל שיוגשו בארוחה.

בתפריט:
פתיחה: טאפסים: גבינות, דגים כבושים, זיתים וירקות, הכל מתוצרת משק הבית.
ראשונה: מרק לבחירה: ירוק (מבחר ירקות העונה), כתום (דלעת ובטטה) ובצל.
עיקרית לבחירה: פורל בקמין עם רוזמרין, טימין, לימון ושום, תוספת אורז בר/ או פירה תפו"א,סלמון בתנור עם פטרוזיליה, נענע, חומץ יין וחרדל, תוספת כנ"ל.
צלחת קינוחים לשולחן: טריפל שוקולד וקליפות תפוז, עוגת הגבינה של מרים, מוס שוקולד וגלידה.
הסדנא וארוחת הערב פתוחות לקהל הרחב במחיר של 150 ₪ לאדם.
המחיר כולל את מבחר יינות יקב הרי גליל לאורך כל הארוחה.
מספר המקומות מוגבל, יש להזמין מקומות מראש.

בית שלום מטולה
טל. 057-7707845, 04-6940767
http://beitshalom.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר