fbpx

מסעדת בשרים חדשה בחיפה: Meat in & out

הבעלים רון גלנטי וצחי ירחי, בוחרים את נתחי הבשר, ולצד האנטרקוט, הסינטה והפילה, מציעים נתחי T-BONE, פורטרהאוס, פריים ריב (נתח אנטרקוט על העצם), ניו יורק סטריפ (נתח סינטה על העצם)
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Meat in & out, המסעדה החדשה שנפתחה בשדרות הנשיא בחיפה, מציעה נתחי בשר מטופלים במקצוענות, מיושנים בחדר יישון מיוחד, ונצלים לעיני הסועד על הגריל הממוקם במרכז המסעדה.

אנשי המסעדה אומרים כי הבשר הטרי גדל בעדרי בקר מובחרים ברמת הגולן. הבעלים רון גלנטי וצחי ירחי, בוחרים את נתחי הבשר, ולצד האנטרקוט, הסינטה והפילה, מציעים נתחי T-BONE, פורטרהאוס, פריים ריב (נתח אנטרקוט על העצם), ניו יורק סטריפ (נתח סינטה על העצם).
הבשר עובר יישון במקום, וכך נתחי אנטרקוט , סינטה, חזה אווז ואסאדו המוגשים שלמים, ישירות מארון העישון לאחר צלייה של מספר שעות.

בתפריט הראשונות: נקניקיות צ'וריסוס בליווי רוטב צימיצ'ורי (200 גרם, 30 ₪), קבבוני טלה (45 ₪), קרפ'צו סינטה בליווי פטריות פורטובלו (33 ₪).
בעיקריות: אנטריקוט מתנור העישון אשר עבר צלייה איטית (200 גרם, 73 ₪), נתח סינטה עסיסי בצלייה איטית (200 גרם, 63 ₪), נתח אסאדו צלעות מעדר בקר מרמת הגולן (500 גרם, 109 ₪) ,ומנת הדגל Meat Special – אנטריקוט וסינטה מארון העישון ( 400 גרם כל אחד) ומדליוני פילה (280 ₪)
במתוקים: "ענן שוקלד" – מוס שוקלד וטוייל וניל (25 ₪), פנקוטה רום מוגשת ברוטב פירות יער (28 ₪), קרם ברולה (33 ₪)

Meat in & out ממוקמת בבית חיפאי ותיק במרכז הכרמל, בו שכנה בעבר מסעדת לולקה. בכניסה למסעדה עוברים דרך מקרר היישון, ולצידו תיפתח בקרוב מעדניית בשרים בה יימכרו נתחי בשר, רטבים לליווי הבשר ועוד מתוצרת בית. 

גם מי שמצטרף לאוהבי בשר ימצא במקום פתרונות מתאימים: פירות ים בגריל, מחבת מולים, פילה דג, סלטים, רביולי בטטה, וחציל גלילי.

Meat in & out
שדרות הנשיא 129, א', חיפה
טל. 04-8373222

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה