מסעדת גאיה בנימינה מציגה תפריט קיץ

עם פתיחת עונת הקיץ, מסעדת "גאיה בנימינה" חושפת תפריט קיצי חדש, פרי יצירתו של השף גיא בן אשר, עם חומרי גלם טריים ומקוריים, המוגשים לסועד במה שמוגדר ע"י המסעדה כ"גובה העיניים".

בן אשר מציג בתפריט, בין השאר, שרימפס וקלחי תירס בטקילה וליים, חזה ברווז עם סלט עגבניות, מלון וכוסברה, ו- Surf & turf – סינטה עם שרימפסים בציר בקר וחמאה.

לא ייעדרו גם מנות הדגל הבשריות של המסעדה: ספריבס ברוטב הדרים, נקניקיות תוצרת בית, ושוק ברווז מעושן.

בין המנות הראשונות:
לביבות כרישה ופרמז'ן בליווי סלט עגבניות קיצי
כיסוני סלק במילוי גבינת סנט מור, רוטב שמנת ופרג
קלמרי צרוב על הגריל עם סלט שעועית לבנה, זיתי קלמנטה ופלפלים קלויים
בין העיקריות:
קזראצ'י עם רצועות אנטריקוט, כרישה וציר בקר
פפרדלה אלי אוליו עם אספרגוס וכרישה
ממולאים צמחוניים של סבתא נוּנה
קבב נוסח גאיה עם עגבניות ובצל קלויים על הגריל
המנות מוגשות בליווי צ'יפס תוצרת בית, או פירה, סלט ירוק, סלט עגבניות קיצי

המחירים ב"גאיה בנימינה": ראשונות – 35-42 ₪, עיקריות – 55-129 ₪, עסקיות – 49-129 ₪

גאיה
רח' האומן 1, בנימינה – על יד תחנת הרכבת
א'-ו' 12:00-24:00, שבת 12.00-18.00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה