מסעדת ה"מיט-בול" בראשל"צ מתחדשת

מסעדת ה"מיט-בול" בראשל"צ, המתמחה במנות בשר איכותיות ובתפריט המבורגרים ייחודי, מעשירה את תפריט המנות שלה עם מנות ספיישל על טהרת הבשרים, לחוויית בילוי חורפית מענגת ומשביעה במיוחד. בין המנות החדשות בתפריט:סלופי-ג'ו

סלופי ג'ו – המנה הפופולארית ביותר של המטבח האמריקאי נוחתת ב"מיט-בול" ומציעה חוויה בטעם של חו"ל. בשר בקר טחון עשוי על הפלנ'צה בתוספת של בצל מטוגן, צ'ילי חריף ותבליני הבית הסודיים, מוגש על לחמניה מתוקה עם ירקות ותוספת לבחירה – 55 ₪.

מניפת כבש ואנטריקוט פרוסות דקות של אנטריקוט וכבש, צרובות על הפלנ'צה עם בצל קלוי ומוגשות בג'בטה עם ירקות ורוטב צ'ילי חריף – 48 ₪.

קומבינציה המבורגר מעורב של בשר בקר ובשר כבש, במשקל 450 גרם בתוספת של גבינת פרמז'ן, שום קונפי וצ'ילי חריף מוגש בצלחת ללא לחמניה עם תוספת לבחירה – 65 ₪.

אסאדו עגל – 200 גר' אסאדו עגל עשוי על הגריל, ברוטב מתקתק מוגש עם תוספת לבחירה. 47 ₪. ניתן להגדיל את המנה בקפיצות של 200 גרם. כל 200 גר' נוספים במחיר של 38 ₪

'מיט-בול' גריל בורגר
רח' משה בקר 11 – אזור תעשייה ישן, ראשון או אחרון הלקוחות לציון.
טל': 03-9646468
א'-ה' 01:00-12:00 או עד אחרון הלקוחות
ו' 03:00-12:00 או עד אחרון הלקוחות
שבת 01:00-13:00 או עד אחרון הלקוחות
עסקיות בימים א'-ה' בין השעות: 12:00-18:00 – 40 ₪ לסועד
תפריט מיט-בול לילה כל יום מ- 23:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה