fbpx

מסעדת השף כתית תארח את יקב צרעה לערב יינן ב- 15 ביולי

במסגרת ערב היינן תתקיים ארוחה הכוללת תפריט טעימות עשיר במיוחד, שישולבו ביינות יקב צרעה וילוו בדברי הסבר מפי יינני היקב רוני ג'יימס וערן פיק
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מסעדת השף כתית תארח את יקב צרעה לערב יינן, ביום ראשון, 15 ביולי 2007 בשעה 19:30.
במסגרת ערב היינן תתקיים ארוחה הכוללת תפריט טעימות עשיר במיוחד, שישולבו ביינות יקב צרעה וילוו בדברי הסבר מפי יינני היקב רוני ג'יימס וערן פיק.

תפריט הטעימות יכלול קליפת ביצה במילוי כבד אווז, ראגו פטריות פורצ'יני וכמהין, סביצ'ה טונה אדומה יוגורט כבשים, שאלוט, צ'ילי ורביולי מולקולארי של סלק אדום, חזה ברווז כבוש סלט אטריות שקופות, אצות וואקמה, מלפפון, ג'ינג'ר, שמן סומסום, לימונים וכוסברה, קוקי סאן ז'אק בציפוי פנקו פריך על מצע קרם חמציץ, פטריות פורצ'יני וסלט עלי חרדל בשמן זית ושאלוט, דג פארידה בגריל על מצע פלפל "שושקה", שרימפס בחמאת ים מוקצפת, פילה טלה חציל מעושן, דבש תמרים וטחינה גולמית, באבא רום – מאפה בסגנון סברינה במילוי קרם למון גראס, אננס טרי צרוב, גלידת תה ירוק.

יינות צרעה שיוגשו:
גבעת החלוקים ריזלינג 2005
גבעת החלוקים אדום 2005
אילן מיסטי הילס 2003
OR 2006 – יין קינוח מכרם שורש, שטרם יצא לשוק

מחיר הארוחה: 295 ₪.
להזמנות ולפרטים: מסעדת כתית, טל. 03-5107001



יקב צרעה הוא יקב בוטיק אשר הוקם ב-1993, וממוקם בקיבוץ צרעה למרגלות הר שמשון המשקיף לעמק שורק. היקב מייצר כיום כ- 80,000 בקבוקים בשנה.
כרמי היקב נמצאים בשלושה בתי-גידול: כרם גבעת החלוקים, כרם נווה-אילן וכרם שורש. היינות, בנאמנות למוצאם, נקראים על שם הכרם ממנו באו: "גבעת החלוקים", "נווה אילן", "שורש" ויין אזורי בשם "הרי יהודה" – ולא על שם הזנים.
"צרעה" חונך בימים אלה לראשונה קו חדש של יינות על פי חזון היקב "כאדם גם היין הינו תבנית נוף מולדתו", הנותן דגש על הכרמים ובתי הגידול ("הטרואר") המאפיינים את היינות השונים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה