מסעדת השף לורנס בארמונות הרודס באילת מתחדשת לכבוד הקיץ

תפריט המסעדה שודרג וגוון ע"י השף הראשי של "ארמונות הרודס" יואב הרט, וכולל מעדני גורמה ייחודיים על טהרת הדגים

"לורנס" – מסעדת השף הוותיקה במתחם "ארמונות הרודס" (הרודס פאלאס – הרודס ויטאליס – הרודס פורום) והיחידה מסוגה באילת, מתחדשת לכבוד עונת הקיץ עם תפריט חדש.

יואב הרט, השף הראשי של "ארמונות הרודס", החליף ושידרג את תפריט המסעדה והתאים אותו במיוחד לעונת הקיץ החמה באילת, ולטעמם והעדפותיהם של קהל הסועדים הנוהגים לפקוד את המסעדה.

"לורנס" מתמחה במעדני גורמה, המבוססים על טהרת הדגים הטריים, כהרט אומר ששכל מנה המוגשת בה היא יצירה קולינרית ייחודית, המשלבת מגוון טעמים, ניחוחות וצבעים.

המסעדה הממוקמת במלון הבוטיק והספא – "הרודס ויטאליס", משרתת גם את אורחי ה"הרודס פאלאס" וה"הרודס פורום" ופתוחה לקהל הרחב.

המסעדה מעוצבת בסגנון אירופאי, אלגנטי וקלאסי, כולל ריהוט בהיר וארונות ספרים המשמשים כדקורציה.
כל שולחן מרופד בפד מיוחד מתחת למפה, שנועד למנוע רעשים של שקשוק צלחות וכוסות.
השירות במסעדה אדיב ואישי, ומבחר היינות המוגש בה רחב וכולל גם יינות נדירים ויקרים במיוחד.

התפריט בלורנס מוקפד, מצומצם ומונה מנות ספורות בלבד: 5 ראשונות, 5 עיקריות, ו-4 מנות אחרונות.
מחירי המנות הראשונות 58 – 50 ₪, העיקריות 140 – 90 ₪, והאחרונות 50 – 45 ₪.

מתפריט המסעדה:
• ניוקי נימוח צרוב עם נתחי ברבוניה, ראשי אספרגוס ווינגרט כוסברה.
• פילה לוקוס עם קונפי כרישה בזיגוג אסיאתי וקרם חציל.
• פילה בר ים צרוב, קרם אספרגוס ורוטב ערמונים.
• פילה אינטיאס, קרם שורשים ורוטב דנאבלו.

המסעדה כשרה ופתוחה בשעות הערב בלבד, בכל ימות השבוע, למעט ימי שישי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר