מסעדת חסילון חוגגת 25

המסעדה הוקמה בכפר שמריהו תחילה על ידי בני הזוג בועז ואורלי חבקין, שהיו אנשי אל על וחלמו להביא לארץ ניחוחות וטעמים שהכירו במסעותיהם ברחבי העולם

מסעדת חסילון מהרצליה פיתוח המתמחה בפירות ים ודגים. חוגגת 25 שנות פעילות 

המסעדה הוקמה בכפר שמריהו תחילה על ידי בני הזוג בועז ואורלי חבקין, שהיו אנשי אל על וחלמו להביא לארץ ניחוחות וטעמים שהכירו במסעותיהם ברחבי העולם,

במקום מוגשות מנות משתנות ומיוחדות סביב עונות השנה. לאחרונה הצטרף לצוות המסעדה שף חדש מדרום צרפת, השף פטריס המכניס נגיעות משלו למקום.

חסילון מציעה מגוון רחב של מנות וארוחות עסקיות במחירים הנעים בין 42-58 ₪, בין המנות חסילונים בציפוי פנקו עם סילאן ברנדי וג'ינג'ר, חסילונים עם מנגו קוקוס וצ'ילי.

החבקינים אומרים כי אחרי שנים של נסיעות למסעדת לאנטרקוט בפריז, הם פיצחו את סוד רוטב קפה דה פרי, ומגישים אצלם פילה מיניון ברוטב זה.

מסעדת חסילון
רח' שנקר 14 א.ת. הרצליה פיתוח
טל. 09-9589688

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר