מסעדת יוקו אונו חידשה והעשירה את תפריט היינות על טהרת היינות הישראליים

מסעדת יוקו אונו, היפנית הכשרה במתחם בורסת היהלומים ברמת גן, מציעה תפריט יינות חדש. היינות החדשים נוספו לתפריט לאור בקשות הסועדים הרואים ביין מיוחד ומשובח משלים חיוני לארוחה איכותית.

יוקו אונו מציעה תפריט עשיר של יינות אדומים, ביניהם: שיראז כרם קאיומי של יקבי כרמל (180 ₪), קברנה סוביניון גמלא של יקבי רמת הגולן (140 ₪), יראון מיקב הרי גליל (160 ₪), מרלו רזרב מיקב דלתון (170 ₪), קברנה סוביניון רזרב מיקב בינימינה (160 ₪).

תפריט היינות הלבנים של יוקו אונו כולל: כנען מיקב דלתון (72 ₪), גוורצטרמינר מיקב בינימינה (79 ₪), יוהנסברג ריזלינג – גליל עליון הסדרה האזורית של יקבי כרמל (85 ₪), פומה בלאן מיקב דלתון (89 ₪), שרדונה גמלא של יקבי רמת הגולן (89 ₪).

יוקו אונו הינה מסעדה יפנית וסושי בר איכותי וכשר הממוקמת במתחם הבורסה ברמת גן. המסעדה מתמחה בדגים בשיטת בישול מיוחדת ובמגוון מנות סושי. את הסושי מכינים השפים לעיני קהל הסועדים ומגישים אוכל גורמה יפני.


יוקו אונו יפנית וסושי בר
ז'בוטינסקי 1, בניין מכבי, רמת גן
טל. 03-7524666






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה