מסעדת כרמים במושב סגולה עם תפריט קיץ על טהרת חומרי גלם עונתיים-מקומיים

השף סהר רפאל, שמוביל את הקו של המסעדה מזה כארבע שנים, יצר מנות חדשות על טהרת חומרי גלם עונתיים טריים וגידולים ייחודים הגדלים בחממות המקיפות את המסעדה

מסעדת "כרמים" הממוקמת בלב משתלה פורחת במושב סגולה, מתחדשת בתפריט קיץ על טהרת חומרי גלם מקומיים ממשקים חקלאיים בסביבת המסעדה, ומגידול עצמי.

השף סהר רפאל, שמוביל את הקו של המסעדה מזה כארבע שנים, יצר מנות חדשות על טהרת חומרי גלם עונתיים טריים וגידולים ייחודים הגדלים בחממות המקיפות את המסעדה.
תפריט הקיץ מתאפיין ברבגוניות וצבעוניות, הן במיני הירקות גינה והן בסוגי התבלינים שבשילוב, תבשילי קדירה, פסטות וריזוטו לצד נתחי אנטריקוט.

בין המנות החדשות בתפריט הקיץ של מסעדת "כרמים":
ראשונות: סלמונצ'לו – סלמון בעישון קל במילוי גבינות צאן על קרם חצילים בליווי לימונצ'לו – 34 ₪;
שייטל יקטורי שיפודי שיטל מיושן על חציל צלוי 34 ₪;
סלט שורשים קולורבי, גזר, שורש פטרוזיליה, צנון, מלפפון, גמבה ובצל סגול עם גבינת קצ'קבל ואגוזי קליפורניה מסוכרים על עלי רוקט בוינגרט הדרים – 42 ₪.

פסטות: ניוקי שקדי עגל שקדי עגל על הגריל בליווי פטריות פורטבלו, בצלי שאלוט וקונפי שום – 44 ₪;
סיציליה חזה עוף, פטריות שמפניון, צנוברים, עגבניות שרי, בצל סגול, עגבניות מיובשות ובזיליקום – 38 ₪;
לה ספאצ'ה אפונה, חצילים, פטריות שמפניון, עגבניות, עשבי תיבול ופרמג'ן ברוטב עגבניות פיקנטי.

עיקריות: קבבוני אנגוס קבבוני בשר בקר משובח על מצע חומוס גרגרים – 68 ₪;
קולומביאן מיט אנטריקוט, פילה בקר וכבד אווז ברוטב פירות יער ויין אדום – 118 ₪;
פילה סלמון בקראסט תבלינים על מצע לבבות ארטישוק צלויים בגריל מוקפצים בחמאה ומרווה – 83 ₪.

קינוחים על ידי קונדיטורית המסעדה – אפרת ריכטר: תאי לוטי- מאפה בצק פילו במילוי בננות ואגוזי פקאן, ברוטב טופי קרמל וגלידת קוקוס – 32 ₪;
טורטה קפוצ'ינה – שכבות של עוגת שוקולד ברוטב קפה, במילוי קרם קפוצ'ינו וציפוי פרלין אגוזים – 31 ₪.

כרמים
מושב סגולה
8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4)

24:00-09:00 (כל ימות השבוע) טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר