מסעדת כתית עברה לתל אביב

כתית מגישה לאורחיה מטבח עילי המשלב טכניקות מהמטבח האירופי הקלאסי והשפעות עדכניות של כור ההיתוך הקולינארי הישראלי. השף והבעלים מאיר אדוני מגיש בכתית מטבח מקורי ואישי המבוסס על 12 שנות ניסיון והכשרה בבתי ספר בינלאומיים ובמסעדות מהשורה הראשונה בישראל, אוסטרליה, צרפת וארה"ב

מסעדת כתית והעומד בראשה, השף מאיר אדוני, עברה למשכן חדש בתל-אביב, לאחר 4 שנות פעילות מוצלחת בכפר רות ובנצר סירני.

כתית מגישה לאורחיה מטבח עילי המשלב טכניקות מהמטבח האירופי הקלאסי והשפעות עדכניות של כור ההיתוך הקולינארי הישראלי.
השף והבעלים מאיר אדוני מגיש בכתית מטבח מקורי ואישי המבוסס על 12 שנות ניסיון והכשרה בבתי ספר בינלאומיים ובמסעדות מהשורה הראשונה בישראל, אוסטרליה, צרפת וארה"ב.

במסעדה מקפידים על שימוש במרכיבים מקומיים עונתיים וטריים באיכות הגבוהה ביותר, בשר טלה ובקר דגים ופירות ים בנוסף לייצור עצמי של לחמי מחמצת, פסטה ביתית, גלידות וסורבטים, קונפיטורות ורטבים.

האתר שנבחר למסעדה, לאחר חיפושים רבים, מבטא את השקפת העולם והאופי של "כתית" . המבנה ההיסטורי לשימור, הממוקם בפאתי נווה צדק, משקף את האווירה והסגנון האירופי ים-תיכוני של תל-אביב בימיה הראשונים. חלל המסעדה הותאם על-ידי המעצבת קרן שלום כך שיעניק למבקרים בילוי נינוח באווירה חמימה אך מהודרת. מיקומה באזור ה"סיטי" מציע אירוח ברמה גבוהה המותאם לצרכים המיוחדים של קהל הלקוחות העסקיים.


כתית – רחוב היכל התלמוד 4 טלפון 5107001
שעות הפתיחה: א' – שבת: צהריים 12:00-15:00 ערב 19:00-23:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר