מסעדת מאנטה ריי ויקבי רקנאטי בפסטיבל פירות ים ויין 2007

מ- 6 עד 13 בדצמבר יוגשו יינות רקנאטי שרדונה ורקנאטי פטיט סירה זינפנדל רזרב כליווי למנות הפסטיבל המיוחדות. מתפריט הספיישל: מרק בצל וכרישה עם אטריות אורז, טוביקו (ביצי שרימפס), בשר סרטנים בתיבול קארי, מולים עם קוביות בייקון ושומר ברוטב יין לבן.

כמדי שנה, במהלך חודש דצמבר מציעה מסעדת מאנטה ריי תפריט מיוחד של פסטיבל פירות ים ויין.
פירות הים הוטסו במיוחד לארץ מפריז לרגל הפסטיבל, בו יוצעו לסועדים ארבע מנות חדשות ומיוחדות, כאשר בין 6 ל- 13 בדצמבר ילווה תפריט הפסטיבל ביינות מיקבי רקנאטי, אותן התאימו אנשי מאנטה ריי, השף רונן סקינזיס ומנהל המסעדה גוסטאב שפכט, במיוחד למנות הפסטיבל.

תפריט הספיישל שיוגש בימי חמישי, שישי ושבת, יחל ממנת אויסטרים על קרח, מסוג בלון מס. 1 ומסוג פין דה קלר מס. 2.
לאחר מכן תפריט הספיישל מציע 4 מנות:
* מרק בצל וכרישה עם אטריות אורז, טוביקו (ביצי שרימפס), בשר סרטנים בתיבול קארי
* מולים עם קוביות בייקון ושומר ברוטב יין לבן
* ריזוטו לובסטר עם טראגון ופטריות שיטאקי
* ניוקי של גבינת רוקפור עם וונגולה וקוביות הפתעת סלק, בתיבול שמן זית והל.

את תפריט הפסטיבל ילוו יינות רקנאטי הבאים: רקנאטי שרדונה 2006 – יין לבן אלגנטי עם ניחוח תפוחים ופירות טרופיים; ורקנאטי פטיט סירה זינפנדל רזרב 2005 – בלנד ייחודי ליקב שזכה במדלית זהב בתחרות LES CITADELLES DU VIN 2007 שנערכה בבורדו.


מסעדת מאנטה ריי
חוף עלמה ביץ' תל אביב
טל. 03-5174773
פתוח כל יום 9:00 עד חצות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר