מסעדת מוסקט במצפה הימים מציעה עסקית של חורף: ארוחה מלאה ב- 125 ₪

התפריט משלב טעמים מהתוצרת האורגנית במצפה הימים, טעמי הגליל והגולן, וניחוחות הילדות של שף טיבי

שף חיים טיבי ממסעדת מוסקט הבשרית במצפה הימים, מציע תפריט ארוחת חורף עסקית, הכולל שלוש מנות לבחירה (ראשונה, עיקרית וקינוח) במחיר של 125 ₪..

התפריט משלב טעמים מהתוצרת האורגנית במצפה הימים, טעמי הגליל והגולן, וניחוחות הילדות של שף טיבי.

בין המנות: פאי דודה מרי ממולא בשר בניחוח קינמון ברוטב ציר בש, ניוקי תפוחי אדמה במילוי גבינות צאן אורגניות ברוטב מנגולד וחמציץ, ברווז אורגני ברוטב תות עץ וחמישה תבליני תשוקה, סינטה עגלה צלויה בגריל פחמים ברוטב פלפל וברנדי, פילה בורי צלוי בטאבון על ירקות קלויים, חמאה ולימונים, פאדג' שוקולד על רוטב אגוזים וקולי פירות יער, פנקוטה וניל עם קונפיטורת שזיף ויוגורט בלקן.

עם הישיבה מוגשים לשולחן פוקצ'ה ומטבל שמן זית ועגבניות.
עסקית של חורף מוגשת כל יום בצהרים בין השעות 12:00 – 17:00.

שף חיים טיבי מארח במסעדת מוסקט את שף גולן גרופינקל ממסעדת דלאל
ביום חמישי, 29 בינואר 2009, החל מהשעה 19:00 יארח חיים טיבי, שף מסעדת מוסקט, את גולן גורפינקל, שף מסעדת דלאל בנווה צדק, לחגיגת טעמים ים תיכוניים המשלבת בין אדמת הגליל לטעמי הים.
הארוחה פתוחה לקהל במחיר 250 ₪ לאדם.
יינות מיקבי רמת הגולן לאורך כל הארוחה בתוספת 50 ₪.

מחיר מיוחד לאורחי מצפה הימים.

מסעדת מוסקט
חוות הבריאות מצפה הימים
טל. 04-6994523
www.mizpe-hayamim.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר