מסעדת מרתה מציגה ערבי Bossa Nova ללילות הקיץ

בערבי הבוסה נובה יוגשו ללקוחות המסעדה מגוון מנות ים תיכוניות בהשראת מוטיבים מהמטבח הדרום אמריקאי, לצד ביצוע שירים ישראליים ע"י אומנים מובילים בסגנון הבוסה נובה ומוסיקת רקע של ז'ואו ז'ילברטו, אנטוניו קרלוס ז'ובים, וינישיוס דה מוראס, אסטרוד ז'ילברטו וסרג'יו מנדס

כל יום ראשון, החל מה- 8 ליולי, תגיש מסעדת מרתה התל-אביבית ים-תיכונית, ערבי "בוסה נובה" שיוקדשו לתרבות ברזיל.

בערבי הבוסה נובה יוגשו ללקוחות המסעדה מגוון מנות ים תיכוניות בהשראת מוטיבים מהמטבח הדרום אמריקאי, לצד ביצוע שירים ישראליים ע"י אומנים מובילים בסגנון הבוסה נובה ומוסיקת רקע של ז'ואו ז'ילברטו, אנטוניו קרלוס ז'ובים, וינישיוס דה מוראס, אסטרוד ז'ילברטו וסרג'יו מנדס.

לקינוח תוגש לאורחים הופעה המוגדרת כעוצרת נשימה, של היוצרת גל אידנברג שתופיע ברפרטואר שירים בביצוע קלאסי: שירה חיה בליווי פריטה על מיתריה הגבוהים של גיטרה קלאסית.

'מרתה', מסעדה ים תיכונית עם עיצוב מערבי, מגישה במהלך היום ארוחת צהריים ים-תיכונית עשירה, ובשעות הערב היא תספק אוירה רומנטית.
המסעדה עוצבה ע"י האדריכל אורי בן דרור, האחראי על המראה של כמה מסעדות. המסעדה בבעלות דרור ארז.

ערבי בוסה נובה, ימי א', החל מ- 20:30.
הכניסה חופשית – האוכל כמובן בתשלום…
מומלץ להזמין מקום מראש.

בערב הבוסה נובה יוגש תפריט במחיר 88 ש"ח עבור מנה ראשונה, מנה עיקרית וכוס יין:
מנה ראשונה לבחירה – קרפצ'יו בקר עם סלט ירוק ופרי טרי, פוקצ'ה אישית עם גבינת מנצ'גו(ספרדית) וירקות קלויים.
מנה עיקרית לבחירה – ריזוטו פירות ים
שיפודי נתח קצבים על עדשים שחורות וספייסי טחינה.
היין שיוגש באותו ערב במסגרת התפריט הוא יין ארגנטינאי -"אסטיקה" מרלו או שרדונה.


מסעדת מרתה
אבן גבירול 26, תל אביב
טל. 03-6966843

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר