מסעדת Deca מציגה תפריט עסקי חדש

מסעדת DECA הכשרה מציעה תפריט עסקי חדש הכולל מנה ראשונה ועיקרית ב- 95 ש"ח.

המסעדה מגישה מטבח ים תיכוני עילי, חלבי, עם תפריט של מנות מוקפדות.
השף יניב כספי יצר תפריט עסקי עם הרבה מוטיבים ים-תיכוניים. התפריט העסקי מותאם לקו הקולינרי אותו בנה השף כספי בדיאלוג עם השף חיים כהן.
העובדה שהתפריט חלבי ובסיסו דגים מקנה יתרון בבחירת הקינוחים שיש למסעדה להציע.

דוגמאות למנות מתוך התפריט:
ראשונות

– מרק קרם שעועית לבנה עם טורטליני פטריות פורצ'יני ושמן כמהין.
– ריזוטו עגבניות צלויות בגריל וחציל מטוגן בשמן זית.
– פלאפל דגים עם חומוס שעועית לבנה ושמן זית + 12 ₪

עיקריות
– כורמה סבזי ופלמידה לבנה (תבשיל פרסי)
– קציצות דגים ברוטב מטבוחה חם ופסטה ביתית
– פילה פלמידה לבנה על ניוקי, בצלים ושומר מקורמל + 18 ₪
– דניס שלם/ לברק שלם על רטטוי + 18 ₪

קינוח
– פטיפור/צלחת פטיפורים –35/15 ₪


Deca
רח' התעשיה 10 ת"א
טל. 03-5629900







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה