מסעדת Lucca במרינה של הרצליה מציעה תפריט חורף זוגי במחיר של 99 לסועד

קשה לחשוב על מטבח יותר מתאים לחורף, מאשר המטבח האיטלקי: מרקים עשירים ומהבילים, פסטות טריות ורטבים עשירים ועזי טעם, אנטיפסטי צבעוני מירקות עונה עסיסיים… ב- Lucca, האיטלקית המקסימה במרינה בהרצליה, מציגים תפריט חורף עשיר ומחמם, עם כל הטוב של המטבח האיטלקי.

ואתם מוזמנים ליהנות מארוחה זוגית על רקע הים, הכוללת מנה ראשונה משותפת, עיקרית לסועד וקינוח משותף, במחיר של 99 ₪ לסועד.

התפריט משלב בין הטעמים המסורתיים של המטבח האיטלקי וחומרי הגלם המקומיים של העונה, הורכב בידי השף, תמר סגרי, ויוגש במסעדה מתחילת חודש דצמבר.

ולהלן הצצה לתפריט החורף:

בין המנות הראשונות ניתן למצוא:
קרפצ'ו בקר מתובל בשמן זית, לימון, רוקט ופרמז'ן איטלקי ; פטה כבדי עוף בליווי אגס מבושל ביין אדום ולחם קלוי ; קלצונה מלנזנה – בצק במילוי חצילים אפויים, פסטו, בזיליקום, עגבניות טריות ומוצרלה, אפוי בטאבון

המנות העיקריות כוללות:ספגטי פירות ים – עגבניות, קלמארי, ראשי קלמארי, שרימפס, מולים, שמן זית, שום ועשבי תיבול
פנה ג'וליה – שמנת, בייקון, זעפרן, פרמז'ן ופלפל שחור
רביולי ריקוטה תרד – ממולא בגבינת ריקוטה ותרד. ברוטב שמנת, יין לבן, פרמז'ן ופלפל שחור
פיצה בריזאולה – בשר בקר מיושן, עגבניות, מוצרלה, עלי רוקט טרי ופרמז'ן
סקלופינה עוף בלימון עשבי תיבול – חזה עוף מוגש ברוטב יין לבן, לימון ושום
כבד שיכור – כבדי עוף מוקפצים עם צימוקים בצל, ברנדי וורמוט, מוגש על מצע פירה
אוסובוקו- שוק בקר פרוס, אפוי בתנור עם ירקות שורש, שום ויין אדום
פילה בורי – אפוי בתנור, ברוטב יין לבן וזעפרן

קינוחים:
טירמיסו – גבינת מסקרפונה, בישקוטים, אספרסו וקקאו
סופלה שוקולד – פאדג' שוקולד חם, מוגש עם גלידת וניל
פנקוטה – שמנת מבושלת, רום וניל, מוגשת ברוטב פירות יער

רחוב השונית 2 מרינה הרצליה
טלפון: 09-9514000
שעות פתיחה:א'-ה' 12:00-24:00
שישי שבת 12:00-1:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה