מסעדת OM חוגגת יומולדת שנתיים

מסעדת OM חוגגת בימים אלה את יום הולדתה השני.
לכבוד המאורע המשמח בנתה השפית איילת אור תפריט ייחודי לארוחת טעימות ממנו עולה ריח עשיר של נוסטלגיה.

בתפריט הטעימות החגיגי מככבות מנות הדגל של OM מן העבר עם קריצה קטנה אל עבר העתיד. התפריט יוצג לראשונה בארוחת טעימות חגיגית שתתקיים ביום שני, ה-19 למרץ. מיום שלישי, ה-20 למרץ ועד סוף אפריל יככבו מנות אלה, לסירוגין, בין מנות הספיישל המשתנות של המסעדה.

מסעדת OM מביאה את חווית המטבח העונתי, דרך עיניה של השפית איילת אור, כשהיא עטופה באריזה אינטימית וכיפית, להוד השרון, רק חצי שעה מתל-אביב, וכמו שעות ארוכות הרחק מהטירוף היומיומי הסואן והסוער של תל אביב. האמת הפשוטה של OM מדברת על בישול איכותי, עשיר, רב גוני ויצירתי שכל כולו טריות ואיכות חומרי הגלם ושימוש מלא התחשבות, אהבה וכישרון צרוף בהם.

להלן הצצה לתפריט המיוחד:

מנות ראשונות
רביולי OM-made במילוי פרושוטו, עגבניות שרי לחות, בזיליקום ופרמג'אנו – בחמאת מרווה ומלח ים.
שיפודי שרימפס בתערובת תבלינים כתושים על אבן, צלויים בגריל. מוגש עם לימון מסוכר צלוי, רוטב צ'ילי-נענע ורוטב נאם-פלאם.

סורבה בין המנות: רימון- סמירנוף.

מנות עיקריות
פילה בס צרוב במחבת ביין לבן ולימון, מוגש עם רוטב חמאה אדומה על מצע קרם כרובית, עם ברוקולי מוקפץ בשמן זית ומרווה.
ריזוטו סגול בציר סלק–לימון עדין, מוקפץ עם ירקות העונה.
פילה בקר צלוי על הגריל, מוגש על דפי פסטה טריים בחמאה ירוקה ואספרגוס, ברוטב קרם טרטופו שחור.

קינוחים
גן עדן – מקפא שקדים באגם חם של שוקולד ארומתי, מוגש עם סיגר פריך ממולא קרם שקדים.
טארט טאטן ברוטב אגוזי לוז, עם גלידת קינמון של איילת.

מהבר
קוקטייל: סורבה קוקוס-ורדים בתוך אגם צלול של רום-מרטיני, עם נגיעת וניל.

צ'ייסר פינוק
טקילה-דבש עם נגיעת Sour ודובדבן.

הארוחה החגיגית תוגש ביום שני, 19.3.07, החל מהשעה 20:30.
מחיר לסועד: 190 שקל.

נא להזמין מקום מראש בטלפון 09-7405853

OM
רח' בני ברית 4 הוד השרון, 09-7405853
שעות פתיחה : ימי חול + ימי שישי: 8:00-17:00 ו-18:00:24:00
ימי שבת: 10:00-18:00 ו-19:00-24:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה