מסעדת Tapeo פותחת סניף בהרצליה פיתוח

בתום 4 שנים של פעילות, בהן מיצבה את עצמה כמסעדת הטפאסים והסביצ'ה המובילה בישראל, פותחת Tapeo הממוקמת ברחוב הארבעה בתל-אביב סניף חדש בהרצליה פיתוח

בתום 4 שנים של פעילות, בהן מיצבה את עצמה כמסעדת הטפאסים והסביצ'ה המובילה בישראל, פותחת Tapeo הממוקמת ברחוב הארבעה בתל-אביב סניף חדש בהרצליה פיתוח.

על המטבח מנצחת שף אביבית פריאל-אביחי, שהתמחתה במטבח הספרדי והלטיני במשך תקופה ארוכה והביאה עימה את הקסם הקטלוני ל-Tapeo .כמיטב המסורת הספרדית מציעה המסעדה תפריט המחולק על פי חומרי גלם ומורכב ממנות טפאס המבוססות על ירקות מובחרים, בשר ופירות ים טריים, סביצ'ה ומנות מיוחדות.

במסעדה החדשה, בר רחב ידיים המציע קוקטיילים מקוריים לצד מנות קטנות וחכמות וכן גלריה בקומה השנייה המאפשרת ליהנות מארוחה באווירה אינטימית וחמימה. המקום מעוצב בהשראתו של האומן הספרדי חואן מירו ומוטיבים מהתרבות הספרדית.

להלן הצצה לתפריט של Tapeo

מנות סביצ'ה
סביצ'ה טונה אדומה בויניגרט צ'ילי, קוביות אבוקדו וסלט ירוקים ארומטי (36 שקל)
סביצ'ה סלמון בתחמיץ ג'ינג'ר על מצע של קטניות מונבטות (30 שקל)
פרוסות סינטה נאה בויניגרט חרדל מגולגלות על עלים צעירים של חסה וארוגולה (28 שקל) ועוד.

מנות טאפאס
אחוס אל הורנו, שום אפוי בשמן זית (12 שקל)
אמפנדייאס דה קרנה, אמפנדס בשר (22 שקל)
צ'ולטס לארגס, ספיריבס חזיר במרינדה על הגריל (30 שקל)
סינטה קון טרס פימיינטוס, סינטה בקראסט פלפל שחור (36 שקל)
פינצ'ו דה וייראס אי בקון, שיפוד סקלופס ובייקון (18 שקל)מחיונס אל אזפרן קון קסו דה קברה/ אל אוזו, מולים בגבינת עיזים וזעפרן/ באוזו ועגבניות (38 שקל)
צ'יפירונס קון חוריאס נגראס, בייבי קלאמרי עם שעועית שחורה (22 שקל)

במנות המיוחדות
אויסטר בחומץ שמפניה ושאלוט (18 שקל)
פאייה נגרה, פאייה שחורה של פירות ים (36/72 שקל)
פולפו א-לה פלנצ'ה, תמונונים על הפלנצ'ה (18 שקל) ועוד.

tapeo
רחוב שנקר 9, הרצליה פיתוח
שעות פעילות: כל ימות השבוע 19:00 – 01:00
טלפון: 09-9546699, 09-9548030

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר