מסעדת THE MEAT & WINE CO משיקה תפריט ארוחות בוקר חדש לימי שישי

בימי שישי במסעדת הבשרים האייכותית THE MEAT & WINE CO. בהרצליה פיתוח, מציעים כעת ארוחות בוקר המתאימות למשכימי הקום שרוצים לפתוח את סוף השבוע קצת אחרת ולאלו שקמים מאוחר יותר מבשאר ימות השבוע ומעוניינים בבראנץ'.

תפריטי הבוקר עשירים במיוחד וכוללים בשרים, ביצים בסגנונות שונים, מבחר של סלטים מגוונים, מיצים טבעיים, לחמים טריים ומוצרים מקומיים, שמהם נרקחות מנות מעולות בניחוח אירופאי קונטיננטלי עם טאצ' דרום אפריקאי, תוך התאמה למטבח הכשר ולחיך הישראלי.

הקונספט הקולינרי שהנחה את השף אילן ניב היה הרצון ליצור ארוחת בוקר חדשנית מיוחדת תוך שימוש בחומרי הגלם המיוחדים של המסעדה כגון סטייק אנטריקוט מיושן, בורוורס (נקניקיות דרום אפריקאיות), פטריות בטריאקי (מנה שהפכה למנת דגל במסעדה).

"המטרה שעומדת מאחורי השימוש בפרודוקטים הללו, הינה ליצור שילוב של נגיעות צרפתיות כגון ביצה עלומה ורוטב הולנדייז ומנגד לשלב פנימה בורוורס צלוי וביצת עין- ארוחת בוקר דרום אפריקאית קלאסית" מספר אילן ניב.

ארוחות הבוקר מוגשת בימי שישי בלבד, מהשעה 10 בבוקר ועד השעה 13:30 .

ארוחת הבוקר כוללתביצים לבחירה, לחם ומבחר מטבלי הבית מעשה ידי השף אילן ניב, סלט לבחירה ( סלט ישראלי, סלט ירוק או סלט ניסואז) מיץ טבעי, קפה או תה ומחירה 58 שקל.

לבחירה בין:
ביצה עלומה על לחם קלוי ופטריות צלויות ברוטב טריאקי ותרד עם רוטב הונלדייז

ביצה עלומה על לחם שום קלוי וסטייק בגריל עם רוטב הולנדייז ועגבניות מיובשות

ביצה עלומה על לחם קלוי וסלמון מעושן עם רוטב הולנדייז ועירית

ביצה עין במחבת עם בורוורס (נקניקיה דרום אפריקאית) ותפוחי אדמה צלוים

ביצה מקושקשת בסגנון צרפתי מוגשת עם תוספות לבחירה:
סלמון מעושן, בורוורס, פטריות צלויות,פלפלים קלויים

ניתן לבחור גם באופציה קלילה יותר הכוללת אומלט עם תוספות לבחירה: פטריות, עשבי תיבול, בצל (38 שקל), או ביצת עין, טוסט וסלט (38 שקל). לחובבי המתוק, מוצעת ארוחת פנקייק המוגש עם מייפל טהור ורוטב שוקולד (32 ש"ח)

THE MEAT & WINE CO.
רחוב שנקר 16, הרצליה פיתוח
טלפון 09-9567006
www.meatandwine.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה