מעדן גבינה אפוי מטורקיה

חומרים:2.5 כפות קמח500 גר' גבינת ריקוטה250 גר' סוכרחצי כוס צימוקים קטנים3 כפות מיץ לימון1 כפית קליפת לימון מגורדת1/4 כפית הל1/4 כפית קינמוןאופן ההכנה:קולים במחבת קמח תוך ערבוב עד שינוי הצבע לזהוב.מניחים בסיר את הגבינה + סוכר + צימוקים + כל שאר המרכיבים.מבשלים 3 דקות. מוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח ומבשלים עוד 6 דקות עד הסמכה.מעבירים לתבנית חמה ואופים 30 דקות.הליצוף: ממתיק בריא וטעים לשוחרי בריאות ולשומרי המשקל.טעים וערב לחך, ובעל ארומה עדינה. מאזן את רמות הסוכר בדם ותורם להרגשת שובע. מאפשר ליהנות ממתיקות ללא הסיכונים המתלווים לממתיקים המלאכותיים וללא ההשמנה המיותרת הנגרמת משימוש בסוכר ו/או בדבש. כמו כן, לליצוף אינדקס ועומס גליקמיים נמוכים – אידיאלי לשומרי משקל.מתאים לתינוקות, ילדים ומבוגרים – לתפריט בריא ומאוזן. הביוקל: חשוב לשמירה על בריאות המעיים גם בזמן אכילת עוגות. הביוקל מאפשר להוריד 2/3 מכמות הסוכר ו- 1/6 מכמות השמן וחוסך קלוריות לדיאטות ולסוכרתיים. יצחק טבעוני B.Sc.TE , הוא נטורופת, מומחה לרפואה פונקציונאלית ומפתח שיטת טבעוני

חומרים:
2.5 כפות קמח
500 גר' גבינת ריקוטה
250 גר' סוכר
חצי כוס צימוקים קטנים
3 כפות מיץ לימון
1 כפית קליפת לימון מגורדת
1/4 כפית הל
1/4 כפית קינמון

אופן ההכנה:
קולים במחבת קמח תוך ערבוב עד שינוי הצבע לזהוב.
מניחים בסיר את הגבינה + סוכר + צימוקים + כל שאר המרכיבים.
מבשלים 3 דקות.
מוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח ומבשלים עוד 6 דקות עד הסמכה.
מעבירים לתבנית חמה ואופים 30 דקות.

הליצוף: ממתיק בריא וטעים לשוחרי בריאות ולשומרי המשקל.
טעים וערב לחך, ובעל ארומה עדינה. מאזן את רמות הסוכר בדם ותורם להרגשת שובע. מאפשר ליהנות ממתיקות ללא הסיכונים המתלווים לממתיקים המלאכותיים וללא ההשמנה המיותרת הנגרמת משימוש בסוכר ו/או בדבש. כמו כן, לליצוף אינדקס ועומס גליקמיים נמוכים – אידיאלי לשומרי משקל.
מתאים לתינוקות, ילדים ומבוגרים – לתפריט בריא ומאוזן.

הביוקל: חשוב לשמירה על בריאות המעיים גם בזמן אכילת עוגות.
הביוקל מאפשר להוריד 2/3 מכמות הסוכר ו- 1/6 מכמות השמן וחוסך קלוריות לדיאטות ולסוכרתיים.

יצחק טבעוני B.Sc.TE , הוא נטורופת, מומחה לרפואה פונקציונאלית ומפתח שיטת טבעוני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר