מעדני מיקי חתמה על הסכמים חדשים להפצת מוצרים בצרפת וארה"ב

החברה החלה לייצא לחו"ל בשנת 1991,ומאז נמצא הייצוא במגמת התרחבות וגידול. כיום משווקים הסלטים לארה"ב, שוויץ, אנגליה, צרפת, בלגיה, גרמניה, וארצות נוספות באירופה. מגוון הסלטים המיוצאים לחו"ל כולל חומוס, טחינה, איקרא, חצילים מסוגים שונים, טורקי, ועוד

מסמבר שחברת סלטי מיקי עושה חייל בחו"ל. חברת הסלטים ומעדני הדגים מראשל"צ רשמה גידול של 15% בייצוא בשנת 2005 לעומת שנה קודמת, עם היקף יצוא של כ-5 מליון ש"ח. ב-2006 צופה החברה גידול נוסף של 30% במכירות לחו"ל.

לדברי משה קאופטייל, בעלים ומנכ"ל משותף במעדני מיקי: "החברה מתכוונת להמשיך ולהרחיב את היקף היצוא שלה לחו"ל. בשנה האחרונה נחתמו הסכמים נוספים להפצת מוצרי מעדני מיקי בצרפת, ובארה"ב. כמו כן, גדלו גם היקפי השיווק ללקוחות הקיימים, עליהם נמנות רשתות שיווק וחנויות פרטיות לשוק המזון הכשר ולשוק הכללי." מעדני מיקי הציגה בסוף שנת 2005 בתערוכת האוכל הכשר בניו-יורק kosher fest, בעקבותיה הייתה היענות רבה למוצרי החברה בקרב קניינים בארה"ב".

מעדני מיקי החלה לייצא לחו"ל בשנת 1991,ומאז נמצא הייצוא במגמת התרחבות וגידול. כיום משווקים הסלטים לארה"ב, שוויץ, אנגליה, צרפת, בלגיה, גרמניה, וארצות נוספות באירופה. מגוון הסלטים המיוצאים לחו"ל כולל חומוס, טחינה, איקרא, חצילים מסוגים שונים, טורקי, ועוד.

למעדני מיקי אישור כשרות מחמיר במיוחד, של הרב לנדא מבני ברק, מה שהופך את המוצרים לאטרקטיביים מאוד גם בשוק החרדי בחו"ל. מעדני מיקי הינו מפעל מאושר ליצוא ע"י הרשויות במדינת ישראל.

לדברי קאופטייל, הטעם והאיכות של הסלטים הישראלים עולים לאין ערוך על טיבם של המוצרים מתוצרת מקומית, לכן יש בהחלט סיבה טובה גם לצרכנים שאינם יהודים שומרי כשרות ליהנות מהמוצרים. קטגוריית המזון האתני והים תיכוני בפרט, נהנית כיום מביקוש רחב בקרב ציבור הצרכנים האמריקאי והאירופאי הממוצע, והמוצרים הישראלים נמכרים בהצלחה בזכות הטעם, החדשנות ואיכות המוצרים.
יתרון של מעדני מיקי בייצוא הינו בהיות החברה בעלת מערכת גמישה ונוחה, המאפשרת לה קלות יחסית בהיערכות וחדירה לשווקים חדשים עם מוצרים מתאימים לכל שוק.

מעדני מיקי הינה חברת ייצור הסלטים השלישית בגודלה בישראל, ויצרנית מעדני דגים (כבושים ומעושנים וסלטי דגים) הראשונה בגודלה והוותיקה בתחומה בארץ. החברה מעסיקה 250 עובדים ו-60 מפיצים.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר