מפעל קייטרינג חדש נפתח במעלה החמישה – קייטרינג האחוזה

רמי גזית הבעלים של אולמי האחוזה ואולמי יסמין בירושלים והבעלים של מפעל המזון 'יסמין' ושל המסעדות 'פאשה' בירושלים ו'פאשה' בתל אביב והשף אהרון שאשא ממלון ענבל (לרום לשעבר), חברו יחד ופתחו מפעל קייטרינג חדש, בשרי וחלבי, במעלה החמישה – 'קייטרינג האחוזה'

רמי גזית הבעלים של אולמי האחוזה ואולמי יסמין בירושלים והבעלים של מפעל המזון 'יסמין' ושל המסעדות 'פאשה' בירושלים ו'פאשה' בתל אביב והשף אהרון שאשא ממלון ענבל (לרום לשעבר), חברו יחד ופתחו מפעל קייטרינג חדש, בשרי וחלבי, במעלה החמישה – 'קייטרינג האחוזה'.

מטרות המפעל
1. לתת מענה להתפתחות רשת מסעדות 'פאשה' בכל הארץ.
2. מכירת אוכל בסופי שבוע לרשתות השיווק.
3. שיווק קייטרינג מוסדי – לבתי ספר, גנים ומוסדות שונים.
4. שיווק לאירועים פרטיים – חתונות, בריתות ובר מצוות והזמנות ביתיות.
5. לתת מענה לירושלמים המחפשים קייטרינג איכותי שלא באחד מהאולמות שבבעלות החברה ( האחוזה ויסמין ) אלא במקומות כגון מרכז הקונגרסים, הגן בעין חמד וכדומה.
6. לתת מענה לקייטרינג באולמות וגני אירועים בתל אביב והסביבה.

אחד האירועים שבו נעשה הקייטרינג על ידי 'קייטרינג האחוזה' הוא האירוע שבו התארח נשיא צ'כיה בבית הנשיא משה קצב לפני כשבועיים.

התפריט באירוע זה כלל: פטה כבד אווז מוגש עם טוסט ברוטב מנגו, מותנית פילה בקר ושוק עוף ממולא בפיסטוק ברוטב היערן מעדן תפו'א, סלט הבית, צלחת מתוקי האחוזה, קפה ותה ופת פאר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר