fbpx

מפרום

חומרים ל- 4 מנות:1.5 ק"ג בשר בקר לטחינה2 בצלים בינוניים1 כף מלח2 כפות אבקת מרק עוף1.5 כפית פלפל שחור6 ביצים1 צרור פטרוזיליהקורט קינמון טחון1 תפו"א לשלב השני:תפו"א 8 ביציםקמחשמן לטיגון – שמן קנולה "עץ הזית" המועשר בויטמין E לשלב השלישי:2 יחידות גזר¼ כרובחציל1 כף רסק עגבניות1 בצלאופן ההכנה:טוחנים את הבשר טחינה גסה, קוצצים את הבצלים, קוצצים את הפטרוזיליה. מערבבים יחד ומוסיפים פלפל שחור, מלח, אבקת מרק עוף, ביצים טרופות, קינמון.מקלפים 1 תפו"א, טוחנים וסוחטים מהנוזלים, ומוסיפים לתערובת, מערבבים הכול יחד ויוצרים קציצות.שלב שני: קולפים תפו"א ופורסים לפרוסות עבות. כל פרוסה חוצים באמצע – לא עד הסוף. למלא תערובת בשר בכל פרוסה פתוחה של תפו"א. להניח בקערה אחת קמח, ובקערה שניה ביצים טרופות. לוקחים כל קציצה וטובלים בקמח, ואחר כך בבלילת הביצים, ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.שלב שלישי: פורסים את הבצל, את הגזר לרצועות, חותכים את הכרוב, ופורסים את החציל.בסיר רחב מטגנים את הבצל, מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים קלות.מוסיפים 2 כוסות מים, מוסיפים 1 כף רסק עגבניות.מביאים לרתיחה כ- 10 דקות. מערבבים ומסדרים את הקציצות, ומבשלים עם חצי כיסוי כ- 20-25 דקות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 מנות:
1.5 ק"ג בשר בקר לטחינה
2 בצלים בינוניים
1 כף מלח
2 כפות אבקת מרק עוף
1.5 כפית פלפל שחור
6 ביצים
1 צרור פטרוזיליה
קורט קינמון טחון
1 תפו"א

לשלב השני:
תפו"א
8 ביצים
קמח
שמן לטיגון – שמן קנולה "עץ הזית" המועשר בויטמין E

לשלב השלישי:
2 יחידות גזר
¼ כרוב
חציל
1 כף רסק עגבניות
1 בצל

אופן ההכנה:
טוחנים את הבשר טחינה גסה, קוצצים את הבצלים, קוצצים את הפטרוזיליה.
מערבבים יחד ומוסיפים פלפל שחור, מלח, אבקת מרק עוף, ביצים טרופות, קינמון.
מקלפים 1 תפו"א, טוחנים וסוחטים מהנוזלים, ומוסיפים לתערובת, מערבבים הכול יחד ויוצרים קציצות.

שלב שני:
קולפים תפו"א ופורסים לפרוסות עבות. כל פרוסה חוצים באמצע – לא עד הסוף.
למלא תערובת בשר בכל פרוסה פתוחה של תפו"א. להניח בקערה אחת קמח, ובקערה שניה ביצים טרופות.
לוקחים כל קציצה וטובלים בקמח, ואחר כך בבלילת הביצים, ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

שלב שלישי:
פורסים את הבצל, את הגזר לרצועות, חותכים את הכרוב, ופורסים את החציל.
בסיר רחב מטגנים את הבצל, מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים קלות.
מוסיפים 2 כוסות מים, מוסיפים 1 כף רסק עגבניות.
מביאים לרתיחה כ- 10 דקות.
מערבבים ומסדרים את הקציצות, ומבשלים עם חצי כיסוי כ- 20-25 דקות.








Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר